nego,ja samo da kazem...ustakla sam....vrat...spavajuci

Moderator: VIP
uh,zna to biti gadno..često mi se dešavamadam Bovary wrote:Uh,zna naci ovaj malitrube...vrh...
ma skoro cijeli zivot sam spavala bez jastuka,zadnjih godinu -dvije malo me ramena pocela boljeti,pa pocnem jastuk koristiti....ali tanki....kasnije kupim dormeo,on mi je ok.ali sam oprala jastucnicu i stavim taj tanki i avajgejsha wrote:uh,zna to biti gadno..često mi se dešavamadam Bovary wrote:Uh,zna naci ovaj malitrube...vrh...
eno je na trosjedu bonaHeidi wrote:....da sam vidjela Ideju na forumu
pa dzes tijune te nezbolo
I ja spavam na anatomskom,ne podnosim one velike mekane jastuke.madam Bovary wrote:ma skoro cijeli zivot sam spavala bez jastuka,zadnjih godinu -dvije malo me ramena pocela boljeti,pa pocnem jastuk koristiti....ali tanki....kasnije kupim dormeo,on mi je ok.ali sam oprala jastucnicu i stavim taj tanki i avajgejsha wrote:uh,zna to biti gadno..često mi se dešavamadam Bovary wrote:Uh,zna naci ovaj malitrube...vrh...
nego,ja samo da kazem...ustakla sam....vrat...spavajucinocas opet dormeo ide....
i ja upravo jela smokve...suhe...btw samo da kazem da heidi ne zna ko je pobjedio na onom takmicenju zmbt,a kao fol pratilaHeidi wrote:nazderala sam se smokava, upravo se pretvaram u iste![]()
hedica smokvicaHeidi wrote:nazderala sam se smokava, upravo se pretvaram u iste![]()
Heidi wrote:madam opet bez tableta na forum...cccc![]()
![]()