Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
18. Zakon u gradu Memphis, Tennessee, SAD: Ženama je zabranjeno voziti automobile, osim ukoliko muškarac ne trči ispred njih i zastavicama obaviještava nadolazeća vozila!
Taj je urnebesan
ali ima uporište u zakonu, koji je uveden čim su se uopće pojavila prva vozila.....
obavezno je bilo da se ispred vozila sa tim zastavicama upozorava da auto dolazi
Eto ovi još ostavili izmjenu i dopunu za žene
Nevjerovatna pljačka dogodila se sinoć u Tallaghtu u zapadnom Dublinu, piše Daily Mail. Naime, nekoliko muškaraca u dobi između 24 i 47 godina ukradenim bagerom su srušili zgradu u kojoj se nalazi trgovina Lidl kako bi iz nje otuđili sef.
No kad su srušili zgradu, sveopćoj pljački se pridružilo još tridesetak osoba koje su počele mahnito krasti namirnice iz trgovine.
Na društvenim mrežama pojavile su se snimke čitavog suludog pothvata na kojima se vidi rušenje trgovine bagerom, pokušaji lopova (od kojih su neki otprije poznati policiji) da otvore sef, a zatim i sveopća pljačka stvari iz dućana.
Iz Lidla su obavijestili kako nitko od njihovih zaposlenika nije ozlijeđen. Policija je nedugo nakon dojave krenula u potjeru za lopovima, a Irish Independent javlja da je uhapšeno osam pljačkaša koji su iskoristili situaciju i koji su odmah idućeg dana dovedeni pred sudiju.
Inače, ta poslovnica Lidla je zbog velikog snježnog nevremena neko vrijeme bila zatvorena, što su pljačkaši očito iskoristili i krenuli u pljačku.
Otprilike u isto vrijeme, sličan incident se dogodio u trgovini Centra u Jobstownu. Obje trgovine pretrpjele su znatnu štetu.
Nakon, incidenta, Lidl je izdao priopćenje sljedećeg sadržaja: 'Svjesni smo ozbiljnosti situacije u našoj poslovnici u Tallaghtu. Kako je policijska istraga u tijeku, nismo u mogućnosti davati detaljnije izjave.'
Usprkos tome što je mnogi smatraju ludom, 43-godišnja Wilhelmina Morgan Callaghan i dalje smatra da je jorkširski terijer za kojeg se udala savršen za nju. Već su osam godina u braku
Poznato je da je pas čovjekov najbolji prijatelj, no za jednu ženu je i puno više od toga.
Wilhelmina Morgan Callaghan (43) iz Sjeverne Irske udala se za svog jorkširskog terijera Henryja prije osam godina, nakon što ga je posvojila godinu dana ranije. Njegovo službeno ime je Henry Frederick Stanley Morgan.
Istražujući zanimljivosti o psima, otkrila je da su se neki vlasnici vjenčali sa svojim ljubimcima pa se i sama odlučila na taj korak.
- Otkako smo se vjenčali, prebrodila sam puno toga. Izgubila sam posao u mrtvačnici i sad se bavim balzamiranjem. Zatim mi je kuća poplavila, a Henry je cijelo vrijeme bio uz mene. Od milja ga zovem Ri, što znači kralj na antičkom keltskom. On je moj kralj, kaže zaljubljena Wilhelmina.
S obzirom na to da je u Ujedinjenom Kraljevstvu zabranjeno sklapanje brakova između ljudi i životinja, njezin brak je 'duhovne prirode', iako ga ona smatra ozbiljnim i čak posjeduje poseban certifikat, piše Mirror.
No, Henry nije njezin jedini ljubimac. Wilhelmina skrbi o 11 pasa i tvrdi da svi zajedno žive složno i ugodno. Imena preostalih deset pasa su: Merrick-Thor, Mercurius, Medeia, Celia, Madoc, Francesca, Bebe, Victor, Blodwen i Ludwig.
Živahna Wilhelmina vodi Facebook stranicu Morrigan Morgan, na kojoj objavljuje gomilu selfieja sa svojim psima.
- Za razliku od drugih brakova koji se raspadaju, znam da će moj i Henryjev trajati do kraja života, zaključila je Wilhelmina.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.