Hawking je bio kompenziran...zakinulo ga fizički, dobio je višestruko mentalno....
ovaj neuspjeli abortus potpuno je promašio ...
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Melek wrote: 23 Mar 2018, 20:19
Sta smo rekli, ko mu je onaj rahmetli vojvoda Dragutin Keserovic?
I onako, usput, imaju isti pogled![]()

Dječače, znaș da nije lijepo ismijaviti ničiji izgled, ma ko bio.Mutevelija wrote: 23 Mar 2018, 20:22 Joj vake iste glave je jedan bio problem u mom razredu to padalo dva puta žućo, ali on je završio u kuharima na Dalmaciji radi.

Ma jok. Samo ne znam imaju li i kakavih filozofa u lozi? Jos bi im samo to faliloChloe wrote: 24 Mar 2018, 21:58Melek wrote: 23 Mar 2018, 20:19
Jel` isto vojvoda dođe što i Keserovićima komunistima, Keserovićima autonomašima, ili onim hajmo reći normalnima?
Šta preporučuješ? Pobiti bagru ili?![]()

Ne ismijavam izgled nego ponašanjeChloe wrote: 24 Mar 2018, 22:00Dječače, znaș da nije lijepo ismijaviti ničiji izgled, ma ko bio.Mutevelija wrote: 23 Mar 2018, 20:22 Joj vake iste glave je jedan bio problem u mom razredu to padalo dva puta žućo, ali on je završio u kuharima na Dalmaciji radi.![]()

Melek wrote: 24 Mar 2018, 22:03Ma jok. Samo ne znam imaju li i kakavih filozofa u lozi? Jos bi im samo to faliloChloe wrote: 24 Mar 2018, 21:58Melek wrote: 23 Mar 2018, 20:19
Jel` isto vojvoda dođe što i Keserovićima komunistima, Keserovićima autonomašima, ili onim hajmo reći normalnima?
![]()

Ja sam, eto, nacuo da su svi Romi (onako, strateski rasporedjeni)Chloe wrote: 24 Mar 2018, 22:10Melek wrote: 24 Mar 2018, 22:03Ma jok. Samo ne znam imaju li i kakavih filozofa u lozi? Jos bi im samo to faliloChloe wrote: 24 Mar 2018, 21:58Melek wrote: 23 Mar 2018, 20:19
![]()
...
najbolje ti je istražiti da zadovoljiš ranjivost.
čini mi se da ih ima I Srba I Hrvata.
Baš zeznuto, jel` da?![]()

So what? Uostalom, koliko puta pubertetli djecurlija usere motku roditeljskog "herojstva"? Pa to je prije pravilo nego izuzetak..Chloe wrote: 24 Mar 2018, 22:21.... iznenadila bih se da drugačije misliš Meleče.
Vidiš, rah otac tog dječaka je jedan od pravo finih ljudi bio, pošten i hrabar borac Armije BiH od prvog do zadbjeg dana u rovu.
Majstor - zidar, koji je svoju porodicu krvavo zarađenim novcem hranio.
Umro je u 45. godini od raka.
Ima još dva sina i kćerku.

Ne benavi ...Mutevelija wrote: 24 Mar 2018, 22:27 JA sebi nikako nisam jasan otkud ja ne odo u siriju.
Jednom mi nekakve vehabije davale letke nesto bezveze nije o džihadu, o nekm stvarima je bilo i ja gledam ispod oka, a sad npr moj rođak bio alkoholičar pa se počeo malo više baviti vjerom bio je malo i puko sad se normalizovao.
Ja sam haman onaj što viče hajte vi sad ću ja za vama a ja nikad ne krenem
Mora neko biti i motivator.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Misliš njeno ass?spacebound wrote: 22 Jun 2018, 10:53 Koliko procitah nije je on za kosu odvukao u Siriju, nego je dobrovoljno otisla.Nemam je zasto zalitiIscrpio je, da citiram kolegu socratesa" my ass".
Zao mi je djece od debila roditelja.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests