...Jer ja sam skitnica, ne drzi me mjesto
ja sam skitnica, bjezi mi se cesto
jer ja sam skitnica, daljine me vuku
vise volim vjetar nego mirnu luku ....

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
...Jer ja sam skitnica, ne drzi me mjesto

Hoću da kažem da me neke tvoje fotografije ovih uličica,kao prenesu u moju maštu.Onako kako sam ja u sebi zamislila scene mojih omiljenih romana,dijelova priče i dijaloga.Baš se rastopim.
 Hoću da kažem da me neke tvoje fotografije ovih uličica,kao prenesu u moju maštu.Onako kako sam ja u sebi zamislila scene mojih omiljenih romana,dijelova priče i dijaloga.Baš se rastopim.![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Drago mi je da te neke foto vrate u prošlost ... lijep je to osjećaj...Nice try wrote: 19 Mar 2018, 08:35 Tetkino,inače sam zaljubljena u Francusku iz nekih prošlih vijekova,odrasla uz Zoline knjige,pa imam taj neki poremećajHoću da kažem da me neke tvoje fotografije ovih uličica,kao prenesu u moju maštu.Onako kako sam ja u sebi zamislila scene mojih omiljenih romana,dijelova priče i dijaloga.Baš se rastopim.

samo me pratite ...
 samo me pratite ...   

Rastopila se i rasula u more i pijesak..Nice try wrote: 19 Mar 2018, 08:35 Tetkino,inače sam zaljubljena u Francusku iz nekih prošlih vijekova,odrasla uz Zoline knjige,pa imam taj neki poremećajHoću da kažem da me neke tvoje fotografije ovih uličica,kao prenesu u moju maštu.Onako kako sam ja u sebi zamislila scene mojih omiljenih romana,dijelova priče i dijaloga.Baš se rastopim.