storm wrote: 28 Mar 2018, 09:12
Nice try wrote: 28 Mar 2018, 09:10
storm wrote: 28 Mar 2018, 09:07
Ne može me ograničavati ništa...
Ja kad postavim zid, banalno za primjer......on mora biti 100% u vagu, ravan bez izbočenja.....nemam ama ni jednog izgovora, jer ja se namećem kao profesionalac, koji živi od toga i moram podnijeti kritiku mušterije ako to baš i nije tako (obično u vidu smanjenja naplaćene cijene

)
I u pravu je mušterija...
Svakako,ti si taj zid napravio.
Ali,ona nije mogla stesati svoje gležnjeve i tu je to ograničenje.Naravno,ako želiš biti fer kritičar.
Onda se trebala u nečem drugom okušati na tržištu.....ja ne mogu svijetom praviti krive zidove i glumiti uvrijeđenost, kad me mušterije kritiziraju....a na tržištu jest, svojom voljom....ma kako to zvučalo
Možda da proba sa šalovanjem i sl.?
Namjerno nećeš da vidiš razliku između svog zida(?) i njenog tijela koje joj je Bogom dano i na čiji izgled ne može imati uticaj.Sem,naravno,birati kakvu odjeću će nositi ili šta može istaknuti,šta prikriti.
Ona je na tržištu,sama se postavila tu,svjesna svega,možemo je hvaliti,kritizirati,ali,opet velim,ograničeno.
Možeš reći da je oskudno odjevena ili da ima previše šminke na licu,ali ne možeš kritizirati što joj je članak debeo ili grudi male/velike.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti