Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nezaboravna slabo nam ides u prilog de bolan procitaj prvi dio naslova teme,nigdje zgodnih muskaraca nego stavljas zene i ruzne muskarce,jos cu pomisliti da si svakakva
Kako moja Heidi meni zna staviti na zenskoj temi,pozlatile joj se....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
ha-ha-ha...pozdrav majo,a sto ces kad sam u poslijednje vrijeme cijeli u fotografijama...cak razmisljam da se pocnem ozbiljno baviti fotografijom,nego neke sam postavio na pogresnu temu pa cu sad to ispraviti...jedini je problem sto imam samo svoje slike...ne valja mi ovaj novi mobitel,ne ucitava nista vec samo mogu fotografirati...@
Ovaj svijet neće uništiti atomska bomba kao što kažu novine, nego će umrijeti od smijeha, od banalnosti, od ismijavanja svega i zato što će od svega praviti vic, i to loš vic. *Carlos Ruiz Zafon*
I svi misle da su jedinstveni, a zapravo nije nitko. Čovjek bi se mogao utopiti u beznačajnosti.