TROSJED
Moderator: VIP
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41497 times
- Been thanked: 28289 times
- Status: Online
Re: TROSJED
Madam

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
Jao majo koji kod fin avatar nadjem nece, ili su velike dimenzije ili nesto drugo faliMaja wrote:Mailed meĆi avatar
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
- Status: Offline
isti si miroslav ilic kad tako obliznes usneRum wrote:Madam![]()
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Nasao net jedva madam 
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
dodjes samo da seRum wrote:mailed wrote:dobro vece![]()
eh vrijeme da se svalim u trosjed i odmorim, jos da ima neko da usluzi
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
s takvom lakoćom
s takvom lakoćom
- Zagorka

oo i dalje smo duhovitiKrokodil Behko wrote:Ajoooj.. salim se.
Znam ja da je to ona mecka, sto je bila inn prije 5 godina
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Dobro..dobro, mozda je neka retusirana izvedba.madam Bovary wrote:oo i dalje smo duhovitiKrokodil Behko wrote:Ajoooj.. salim se.
Pa jel nov?
- Zagorka

pa nije nov,ali je oprema ful,nema sta nema,malo presao,dobro odrzavan,nema tacke na sebi,elegans paket itd.isl.necu dalje...ja malo da radost podijelim s vama,a ti se sprdasKrokodil Behko wrote:Dobro..dobro, mozda je neka retusirana izvedba.madam Bovary wrote:oo i dalje smo duhovitiKrokodil Behko wrote:Ajoooj.. salim se.
Pa jel nov?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa dobro, cestitam ti na tom okcu 
Vidis da znam da je okac?
I ja sam ti okac. Ne bi mi promakla, guznata cura u takvim kolima
- Zagorka

pa bas nesto previse i nisam guzlata,ali ti me izgleda hoces isprovocirati,ne nasjedam viseKrokodil Behko wrote:Pa dobro, cestitam ti na tom okcu
Re: Detalji o brutalnom ubistvu fotografa u Sarajevu (FOTO)

U ULICI Omladinskih radnih brigada u sarajevskom naselju Dobrinja jučer navečer pronađeno je tijelo fotografa Mustafe Bukvića, javlja Sarajevo-x.com.
Fotograf je, navodno, par sati prije nego je ubijen, boravio u obližnjem ugostiteljskom objektu. Njegovo tijelo su u podrumu Foto studija, prerezanog vrata, pronašli prijatelj i dostavljač hrane.
"Kurva, ja sam ga zaklao! A i vas ću!"
Nekoliko sati kasnije, nepoznati muškarac nazvao je redakciju Dnevnog Avaza te zaprijetio njihovim novinarima, ali i novinarima Federalne TV da će ih pobiti budu li i dalje pisali o ubojstvu fotografa.
"Kurva, ja sam ga zaklao, a i vas ću sve u Avazu i Federalnoj televiziji ubiti ako budete pisali o ubojstvu na Dobrinji", rekao je muškarac, predstavivši se kao ubojica, prenosi Dnevni Avaz.
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
a jelte, jel vas ko izmasirao mozda?mailed wrote:dodjes samo da seRum wrote:mailed wrote:dobro vece![]()
eh vrijeme da se svalim u trosjed i odmorim, jos da ima neko da usluzi![]()
![]()
![]()
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Imal kakav sajdzija? Stao mi sat.
Sad ga moram loviti po carsiji a dok ga ulovim, zaboravicu,
sta sam sigurno, htio uloviti u kladki.
Sad ga moram loviti po carsiji a dok ga ulovim, zaboravicu,
sta sam sigurno, htio uloviti u kladki.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Uhapšena Dana Škrba, za ubicom se još traga
Policija je sinoć na području Mostara uhapsila Danu Škrbu (30), koja je osumnjičena da je umiješana u ubistvo fotografa Mustafe Bukvića (67), koji je u četvrtak u svojoj radnji u sarajevskom naselju Dobrinja pronađen mrtav. U toku je potraga za njenim nevjenčanim suprugom Elvirom Koraćem, za kojeg se sumnja da je nožem svirepo zaklao Bukvića
Škrba je odmah nakon hapšenja sprovedena u Sarajevo, gdje je saslušana u prostorijama MUP-a KS.
Nezvanično se saznaje da je upravo Korać preksinoć s mobitela nazvao redakciju Avaza te uputio prijetnje smrću novinarima i kolegama s FTV-a. Muškarac koji je nazvao redakciju Avaza preksinoć oko 20.45 sati zaprijetio je novinarima da će ih sve pobiti ako budu pisali o ubistvu na Dobrinji.
- Kurva, ja sam ga zaklao, a i vas ću sve u "Avazu" i Federalnoj televiziji ubiti ako budete pisali o ubistvu na Dobrinji - kazao je muškarac koji se predstavio kao ubica, čija prijetnja je odmah prijavljena MUP-u KS.
Od vještaka medicinske struke Nermina Sarajlića saznaje se da je Bukvić iskrvario usljed višestrukih reznih rana na vratu nanesenih oštrim predmetom.
Elvir Korać i Dana Škrba imaju četverogodišnje dijete, a nastanjeni su u jednoj od dobrinjskih ulica. Korać je izuzetno opasan kriminalac, koji je policiji poznat odranije po činjenju raznih teških krivičnih djela.
Nakon bijega iz Sarajeva policija je Danu Škrbu preko signala njenog mobitela uspjela locirati u Mostaru, gdje je i uhapšena.
Motiv ovog svirepog ubistva su, navodno, neraščišćeni računi odranije. Dana se dogovorila s Bukvićem da mu da 2.500 KM, koje je on trebao uplatiti u penziono i invalidsko osiguranje. Međutim, Bukvić to nije učinio tokom godine, te se odlučila na čin ubistva. Špekulira se da je poslala svog nevjenačnog supruga da utjera taj dug, a on je brutalno zaklao Bukvića!
Podsjećamo da je nesretnog čovjeka prerezanog vrata i u lokvi krvi na podu prostorije za razvijanje filma pronašao dostavljač hrane, koji je pozvao policiju.
Ispred haustora na broju sedam živi Adilu Ujkanović, koja je bila preneražena monstruoznošću ubistva.
- Zaista ne znam šta bih vam rekla. Prije nekoliko dana mi je izradio slike. Bio je dobar čovjek i veoma me je potreslo ovo što mu se desilo. Svi stanovnici Dobrinje su zabrinuti za sigurnost, ja noću ne smijem nigdje izlaziti - kazala je Ujkanović.
Brojni prijatelji monstruozno ubijenog Bukvića prekjučer su s nevjericom i u šoku primili vijest da je njihov prijatelj ubijen, što se moglo vidjeti po njihovim porukama na Facebooku. Jedan od Bukvićevih prijatelja sve je lišio nevjerice svojom porukom: "Dragi Fočaci, istina je... Ovaj svijet je poludio, a pogotovo ova Bosna..."
Iako je jučer poslan zvaničan upit MUP-u KSo tome raspolažu li novim podacima u vezi s prijetnjom našim novinarima, odgovora nije bilo.
- Ja sam nadležnima proslijedio vaš upit te sam im kazao da vam odgovore do 16 sati. Ako vam nisu odgovorili, vjerovatno su imali prečeg posla - kazao je Irfan Nefić, portparol MUP-a KS.
Policija je sinoć na području Mostara uhapsila Danu Škrbu (30), koja je osumnjičena da je umiješana u ubistvo fotografa Mustafe Bukvića (67), koji je u četvrtak u svojoj radnji u sarajevskom naselju Dobrinja pronađen mrtav. U toku je potraga za njenim nevjenčanim suprugom Elvirom Koraćem, za kojeg se sumnja da je nožem svirepo zaklao Bukvića
Škrba je odmah nakon hapšenja sprovedena u Sarajevo, gdje je saslušana u prostorijama MUP-a KS.
Nezvanično se saznaje da je upravo Korać preksinoć s mobitela nazvao redakciju Avaza te uputio prijetnje smrću novinarima i kolegama s FTV-a. Muškarac koji je nazvao redakciju Avaza preksinoć oko 20.45 sati zaprijetio je novinarima da će ih sve pobiti ako budu pisali o ubistvu na Dobrinji.
- Kurva, ja sam ga zaklao, a i vas ću sve u "Avazu" i Federalnoj televiziji ubiti ako budete pisali o ubistvu na Dobrinji - kazao je muškarac koji se predstavio kao ubica, čija prijetnja je odmah prijavljena MUP-u KS.
Od vještaka medicinske struke Nermina Sarajlića saznaje se da je Bukvić iskrvario usljed višestrukih reznih rana na vratu nanesenih oštrim predmetom.
Elvir Korać i Dana Škrba imaju četverogodišnje dijete, a nastanjeni su u jednoj od dobrinjskih ulica. Korać je izuzetno opasan kriminalac, koji je policiji poznat odranije po činjenju raznih teških krivičnih djela.
Nakon bijega iz Sarajeva policija je Danu Škrbu preko signala njenog mobitela uspjela locirati u Mostaru, gdje je i uhapšena.
Motiv ovog svirepog ubistva su, navodno, neraščišćeni računi odranije. Dana se dogovorila s Bukvićem da mu da 2.500 KM, koje je on trebao uplatiti u penziono i invalidsko osiguranje. Međutim, Bukvić to nije učinio tokom godine, te se odlučila na čin ubistva. Špekulira se da je poslala svog nevjenačnog supruga da utjera taj dug, a on je brutalno zaklao Bukvića!
Podsjećamo da je nesretnog čovjeka prerezanog vrata i u lokvi krvi na podu prostorije za razvijanje filma pronašao dostavljač hrane, koji je pozvao policiju.
Ispred haustora na broju sedam živi Adilu Ujkanović, koja je bila preneražena monstruoznošću ubistva.
- Zaista ne znam šta bih vam rekla. Prije nekoliko dana mi je izradio slike. Bio je dobar čovjek i veoma me je potreslo ovo što mu se desilo. Svi stanovnici Dobrinje su zabrinuti za sigurnost, ja noću ne smijem nigdje izlaziti - kazala je Ujkanović.
Brojni prijatelji monstruozno ubijenog Bukvića prekjučer su s nevjericom i u šoku primili vijest da je njihov prijatelj ubijen, što se moglo vidjeti po njihovim porukama na Facebooku. Jedan od Bukvićevih prijatelja sve je lišio nevjerice svojom porukom: "Dragi Fočaci, istina je... Ovaj svijet je poludio, a pogotovo ova Bosna..."
Iako je jučer poslan zvaničan upit MUP-u KSo tome raspolažu li novim podacima u vezi s prijetnjom našim novinarima, odgovora nije bilo.
- Ja sam nadležnima proslijedio vaš upit te sam im kazao da vam odgovore do 16 sati. Ako vam nisu odgovorili, vjerovatno su imali prečeg posla - kazao je Irfan Nefić, portparol MUP-a KS.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Tako je to, kad se pozajmljuju pare od ljudi, za koje se zna, da su
jebeni kriminalci.
Mene zanima, kako to lociraju nekoga preko mobitela?
Da mene progone, malo morgen bih se javio sa broja, kojeg zna
dosta ljudi. Ili jos bolje, ne bih se ni javljao nikako.
jebeni kriminalci.
Mene zanima, kako to lociraju nekoga preko mobitela?
Da mene progone, malo morgen bih se javio sa broja, kojeg zna
dosta ljudi. Ili jos bolje, ne bih se ni javljao nikako.