Jeste zapetljali s kvotanjem
Hvala svima

Ama obojicu ...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ti zadnji su najgori, koji su to?Nice try wrote: 03 Apr 2018, 07:55 Nisi ti primjetila,svako novo kvotanje,počev od onog prvog pogrešnog,je mijenjalo aktere rečenica,bilo ih je još što su dolijevali ulje na vatru![]()

Jel i nama što smo petljali hvalaChloe wrote: 03 Apr 2018, 07:53Ama obojicu ...![]()
... heeej, i Mute nas počeo zezati.
Morat ću mu aktivirati na Religiji neku temu ...
![]()

Hvala na komplimentu... Vjeruj da bih rado i ja malo da se "trznem" iz ove ozbilje, ali takva sam i nikako da se promijenim... Istih smo godinavila wrote: 03 Apr 2018, 13:09 Cvrle ja ne 6nam koliko imas godina ali ja imam 40 i meni se ti previse "ozbiljno" odjevas
Tocno bi te malo pomladila sa garderobom....imas odlicnu liniju i sve ti stoji lipo ali malo preozbiljno
![]()
Kuzim da ti je poslovni outfitCvrle wrote: 03 Apr 2018, 13:14Hvala na komplimentu... Vjeruj da bih rado i ja malo da se "trznem" iz ove ozbilje, ali takva sam i nikako da se promijenim... Istih smo godinavila wrote: 03 Apr 2018, 13:09 Cvrle ja ne 6nam koliko imas godina ali ja imam 40 i meni se ti previse "ozbiljno" odjevas
Tocno bi te malo pomladila sa garderobom....imas odlicnu liniju i sve ti stoji lipo ali malo preozbiljno
![]()
Mute, ovo i jeste moj poslovni outfit... mada puno ne odudara od opustene kucne varijante...

Sa outfitima izgledas ko 30 i neka druga treca
Pa..dobra baba!!Mutevelija wrote: 03 Apr 2018, 13:29Sa outfitima izgledas ko 30 i neka druga treca