Prvi put da mi nije krivo kad Barca primi gol

vala onaj drugi gol je vise bio autogol nego prvi, al eto samo prvi upisase ko autogol. bayern los katastrofa. pregledo sam utakmicu, imali su vise srece nego pameti ocm. volio bi da ih real izvuce i natambura po guziciMala_Mu wrote: 04 Apr 2018, 21:45 Sta ovaj komentator veli dva autogola sinoc na utakmici Sevilla - Bayern
Zar nije jedan![]()
U tom slucaju bi cak i ja navijala za vasHannibal wrote: 04 Apr 2018, 22:28vala onaj drugi gol je vise bio autogol nego prvi, al eto samo prvi upisase ko autogol. bayern los katastrofa. pregledo sam utakmicu, imali su vise srece nego pameti ocm. volio bi da ih real izvuce i natambura po guziciMala_Mu wrote: 04 Apr 2018, 21:45 Sta ovaj komentator veli dva autogola sinoc na utakmici Sevilla - Bayern
Zar nije jedan![]()
Hannibal wrote: 04 Apr 2018, 22:28vala onaj drugi gol je vise bio autogol nego prvi, al eto samo prvi upisase ko autogol. bayern los katastrofa. pregledo sam utakmicu, imali su vise srece nego pameti ocm. volio bi da ih real izvuce i natambura po guziciMala_Mu wrote: 04 Apr 2018, 21:45 Sta ovaj komentator veli dva autogola sinoc na utakmici Sevilla - Bayern
Zar nije jedan![]()