Šta za vas znači "biti moćan"?
S obzirom na razne društvene uloge, koliko sebe smatrate moćnima?
Šta sve ljude čini moćnima a šta slabim i nemoćnima? I kako možemo poboljšati sopstvene moći?
U čemu se ogleda vaša moć?
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ima i te,pomalo.Zavisi sve od čovjeka i njegove okoline.Najviše od njega samog.

Gledao bi u Tarot?A i tu se pitam,sta bi mozda falilo kad je nebi imao ?

ma sheva se nafuro od kako radi vani..spacebound wrote: 11 Apr 2018, 08:21 A da to spustimo na zemlju.Recimo sutra se, nedaj Boze, razbolis pa trebas i 200 000 eurica za operaciju, pa cekati da te stave na spisak, pa stotinu birokratskih peripetija.Helem i umrijeti dok sve rijesis.E, a da si Bakir, Dragan, Mile kako bi to islo![]()
Romatizirajmo i idelaizirajmo do sutra, svijet je nemilostrdna dzungla.

Fotografska memorija ne postoji. Zabilježena je kod čitavih 0% slučajeva.Remzudin wrote: 11 Apr 2018, 08:51 Moc,je jedan segment relativnosti !
Svako ljudsko bice ima jednu moc,kako musko tako i zensko - treba svak samo biti svesan svoje moc.
Tamo gdje postoji nesto pozitivno,ima i njesto negativno - jedna sredina ne postoji.
Jedan primjer iz moje okoline
Kod nas je dosao jedan Djecak da radi kao Praktikant za jedno vrijeme u Biro kod seferije.
Taj Djecak ima jedan poseban sindrom autentizma ( nemogu zapamtiti kako se zove )
U glavnom,on nezna za sale,vicove i zajebancije - njemu su veze za emocije blokirani.Nije on
bas ni jedna velika inteligencija,jer ima obicnu osnovnu skolu.
Taj Djecak je za mene jedan fenomen,ali neda mi seferija da kopam malo u njegovom zivotu.
Djecak ima jedno nenormalno fantasticno fotograficno pamcenje,to znaci ako mu n.pr. otvoris
jednu stranicu telefonske Knjige za 3 Sekundi onda ti on moze sve imena od sviju ljudi sa brojom u otoj
stranici redom izgovoriti.
Ja to tako nesto nemogu,mogu mozda pamtiti samo 1 Ime-ali i to bez broja.Nemoze tako nesto nitko od nas.
Taj Djecak po mom misljenju daje jedan primjer.....zaboravio sam tu rijec !!!...da se mi svi tu moramo
u svesnosti pitati,tko je od nas sviju stvarno nenormalen i bolestan ???
Kao sta sam rekao,gdje ima nesto pozitivno-ima i nesto negativno.

Ma nisam mislio na to ali i ta ti je tačna