sramota od onog penala sinoć... kontakt jest bio, za kazneni udarac sigurno ne..pošteni bi bili produžeci s obzirom na prikazano....
na kraju se onaj pederko toliko napuhavao, da sam bio na stadionu, uletio bi mu u teren zalijepiti pljesku
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nisam ni sumnjao da ćeš ti prvi reagirati na moju očiglednu provokaciju.storm wrote: 12 Apr 2018, 05:31Kako ce mi biti whufc jednak kao dinamo?Socrates wrote: 12 Apr 2018, 00:22 Svejedno, moram da odam priznanje Maloj.![]()
Samo kod nje vidim potpunu strast za klubom za koji navija, koju i ja imam. Ona zaista pati kad Barcelona izgubi. To je to.![]()
Svi ostali ste mi suhveli navijači. Storm ima tu strast za Dinamom, ali nema za West Hamom.
Zato, Mala, moje poštovanje i izvini za zezanje.![]()
Simpatija mi je, velika, ali ipak samo simpatija...a ljubav je samo jedna i ja sam je izmjerio i prijedjenim kilometrima, tetovazom, pracenjem od malih nogu, kad je bio praznik pogledati svoj klub na tv...a kasnije dvjestotinjak puta uživo...west ham sam jednom pogledao uživo...
Cak sam tvoje spurse gledao dva puta![]()

Da nije bio penal uvalio bi gol svakakoKrokodil Behko wrote: 11 Apr 2018, 23:36 Vala,svirati sumnjiv penal, u zadnjoj minuti, to moze samo za balerine.
Ionako nema veze, Liverpool uzima, eventualno Bayern, posto ovakav Real, ne bi mogao ni protiv Cagliarija.

A nije ni balet...
Aj bjez tamo na tegoveRum wrote: 12 Apr 2018, 13:14 ponavljam bio bi gol da ga nije zaustavio Matrix potezom i zasto ne svirati penal
Hvala Bogu da je čist. Dosta sličnosti sa penalom protiv PSG.
Ja ne navijam tu za nikoga...ako mi je tu mandzukic, tamo su modric i kovačić...Socrates wrote: 12 Apr 2018, 13:17Hvala Bogu da je čist. Dosta sličnosti sa penalom protiv PSG.
Ja opet ponavljam, sudija može da presudi samo ono što vidi u real life action. Ne može da nagađa. Druga je stvar što Juventusovi navijači ne mogu da razumiju sta sudija vidi u real life action.
Greška bi zapravo bila da nije dosudio penal.
Oko minute dosudjivanja penala neću. To su amaterske rasprave.