UŽIVAM gledajući tu seriju, ali baš UŽIVAM. Toliko da mi je krivoooo kad završi epizoda.
Moderator: Krokodil Behko
moram da potpišem od riječi do riječiJulia-Klara wrote:nekad davno - Allo,allo , Mucke, Zvjezdane staze Next generation
uvijek- Fawlty TowersOZ, Seinfeld, Will and Grace , CSI (sve), Ally McBeal, MONK
turske- jedan i jedini EZEL-prica je savrsena, i ja prvu sezonu ne mogu ubrojati u klasicnu sapunicu,druga vec jeste
I ja sam ove po motivima Mir-Jam pogledala sve,ali ja to kupim,pa kad imam vremena gledam.Cici wrote:Greh njene majke - po motivima romana Mir Jam
Ranjeni Orao - po motivima romana Mir Jam
Sva Ta Ravnica
Selo Gori A Baba Se Ceslja
Pa kako sad nije mrtav,kad ga je ubioHeidi wrote:Red John nije mrtav, lov ide dalje u 4 sezoni...![]()
bice krvi
Eh trebas gledati 4. sezonu pa ces skontati.. nebih kvarim ugodjaj da gledas.. Uglavnom ziv je, mada ne spominje se toliko kao u prethodnim sezonama.. i moguce da ga nece ni biti u 4. sezoni nikako, osim onako usputno spominjanje...madam Bovary wrote:Pa kako sad nije mrtav,kad ga je ubioHeidi wrote:Red John nije mrtav, lov ide dalje u 4 sezoni...![]()
bice krviJbg ja sam mislila da se samo u safunjarama desavaju ti zapleti.
Btw to mi je bila najjaca serija,kad ga je ubio,cijelo vrijeme sam cekala da ga uhvati(ne mogu kliknuti na ovaj link)
Zna neko koliko sedma sezona kucanica ima epizoda?Imam sve epizode,ali mi tu djeluje nesto nezavrseno.
I moze li se nabaviti i gdje osma sezona?
Ja sam se na tu navukla,dugo me nije nijedna tako zalijepila za ekran.Nezz kako sad kotira ali je jedno vrijeme bila najgledanija serija na svijetu.
Od ovih humoristicnih,manje-vise volim sve,jedino ne volim carlie sheen-a gledati,smotanac i nasilnik.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest