Jel ovo ona novčanica, koja je zadnji put važila kad se Hanibal sunetio, pa ga okitili zemljaci, iz Sandžaka?

Moderator: VIP
Uspiju otići u Eu.
Žao mi je Femea, nije jednostavo tako nešto čuti.Femea wrote: 23 Jun 2018, 14:12 Stari komšija umro neki dan, bolestan duže vrijeme bio.Jutros odem kod njegove kćerke i kaže ne zna kada će biti sahrana, nema para da ga sahrani![]()
Nas malo starih komšija će sakupiti nešto para ali znam da nije dovoljno.Valjda ima neka socijalna služba, ne znam kako to ide, preko njih pokušava nešto izganjati ali traje to.
Hvala draga Chloe, ne vjerujem da ima račun, kćerka ne radi ima problema sa sluhom, osim pomaganja po kućama drugi posao nema. Živjeli su od njegove penzije i toga što ona povremeno zaradi čišćenjem.Izuzetno pošteni i ponosni, ne znam ni da li će prihvatiti i ove naše pare ali ponudit ćemo.Chloe wrote: 23 Jun 2018, 14:16Žao mi je Femea, nije jednostavo tako nešto čuti.Femea wrote: 23 Jun 2018, 14:12 Stari komšija umro neki dan, bolestan duže vrijeme bio.Jutros odem kod njegove kćerke i kaže ne zna kada će biti sahrana, nema para da ga sahrani![]()
Nas malo starih komšija će sakupiti nešto para ali znam da nije dovoljno.Valjda ima neka socijalna služba, ne znam kako to ide, preko njih pokušava nešto izganjati ali traje to.
... ako ima neki broj računa da se može uplatiti, napiši nam.