Pisemo pricu ..

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Locked
String
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 1 time
Been thanked: 27 times
Status: Offline

Re: Pisemo pricu ..

Post by String »

pojvavila se snjarajko i privukla zagrora i poljublila da se zadah ne bi sirio na ostlale...a zago se prepao i rekao.....
Image
Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9061 times
Been thanked: 5797 times
Status: Online

Post by Mister No »

sanjajrko, ja i super hik (lik iz alana forda) otimamo siromašnima i dajemo bogatima, jer ova bijeda i nije naučila ništa imati, pa im neće ni nedostajati Nego se ti sad dobro uhvati za mene jer ako string valterovog prdeža se ja bojim ako samo još jednom ...
The Dark Side Of The Forum...
Cici
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Cici »

to uradi pascu u nesvejest kao i neke cure nije to ni izgovorio sanjarko je lezala pored njega onesvescena od njagovog zadaha sprecavajuci da cure opet na padnu rizikovala je sebe ona je sada bila ta kojoj je pomoc bila potrebna dok je zagor njemo i izgubljeno gledao cuo se glas iz daljine hejjjjjj tu ostani gdje jesi ali zagor zapanjen nije znao sta da radi dali da bjezi ili da pomaze sanjarko on je .....
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
Mister No

Post by Mister No »

jednostavno reko : "odo ja iz ove šeme jer ovdje se ne zna ko koga jebe, a za lilly posebno nisma siguran"
stoga....
dino.h.mustafic
Na probnom
Na probnom

Post by dino.h.mustafic »

...idem" -reče to i ode. Pošto zamače...
BH FANATIKOS
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by BH FANATIKOS »

kroz glavu mu proletise misli o Seherzadi i Onuru i njihovoj ljubavi velikoj a zatim o Ezelu i prevari koju je dozivio od voljene namrsti se i
BOLJE DA MALO LJULJA NEGO DA ZULJA
Sanjarko
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Sanjarko »

Cuo je kako netko cvili...okrenuo se i vidjeo Stringa kako kleci pored Sanjarka uplakan i kako ju moli da ga ne ostavlja sada kada mu je najpotrebnija i kad je konacno nasao zenu svog zivota :haha :haha
Milovao joj je kosu i privukao ju cvrsce u narucje a suze su mu padale na njeno lice...govorio joj je nesto tiho al su ga ostali ipak mogli cuti... :haha :haha :haha
String svaki put kad pomenes moje ime i ja cu tebe prozvati,bit cu ti nocna mora
Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja
valter
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by valter »

Sanjarko,reče string,šta ti misliš da mi ovog smrdu bacimo u Jalu,ionako nas sve potrova ovom svojom brljom i bijelim lukom.Odlična ideja,reče valter,ko ga šiša,jedan alkos manje,zgrabi zagora za prsa i podje prema rijeci.Kad je Maja vidjela da će ga stvarno baciti povika...
Mister No

Post by Mister No »

Ja kao kapiten koka u kokošinjcu ga ne dam. On je moj i dvotačka, jest da hoće popit al bar ne prdi ko onaj Valter.
Nego ja predlažem slijedeće...
BH FANATIKOS
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by BH FANATIKOS »

ostavimo ga bhf-u na par dana ON ce ga izvesti na praaaaaviiiiiii put ali ne slozise se svi iz mase se zacu grubi glasssssssss to je bio..............
String
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by String »

...Rum koji se pijan vracao iz jedne cevabdzinice koju je na kraju zapailo... i povika:....
Image
valter
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by valter »

"Gori mala što gorila nisi",zapjeva Rum i svima bi jasno da su odsad sendviči za doručak.Kad je zagor vidio šta je Rum uradio reče..
String
Legenda foruma
Legenda foruma

Post by String »

.. pa covjece sta uradi???!!! to je bila jedina cevabdzinica gdje su sluzili cevape sa bijelim lukom!!!!....kako da prebolim ovo sad????....zvuk policijske siren je prekinuo galamu...pojavio se....
Image
valter
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by valter »

adacta,naš policajac specijalac kojeg su podigli sa specijalnog zadatka i poslali da uhapsi ovog opasnog zagadjivača ljudi,prirode i svega što mu se nadje na putu.Kad je vidio policajce zagor se...
BH FANATIKOS
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by BH FANATIKOS »

okrenu prema bhf-u koji je bivsi drot namignu mu i ovaj u tren stavi 20 km u adactin djep koji se odmah nasmija i.....
valter
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by valter »

reče:Jarane,dvojica nas je.Nema problema,reče BHF,doda još cvaju i adacta se lafo okrenu u stranu dok ova dvojica ne šmugnuše pored nekog kontejnera i uletješe u neki ulaz u zgradu.Kako se oni šćućuriše ispod stepenica iz podruma se pojavi Ines,pošla da nacjepka malo triješća da odloži vatru.Kako ih vidje onako zadihane reče im da...
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8075 times
Been thanked: 19098 times

Post by Maja »

joj odnesu drva do stana pa će ih poslužiti kafom. možda bude i koji keks. bhf i zagor pristadoše drage volje pa uzeše drva u naramak i pođoše da se penju...ali nisu znali da ines živi na četrnaestom spratu. u zagoru prokuho saransak, znoj lije, alkohol razudrio, usta suha... crkaje, jedva diše. ines mu samo hladnokrvno nabije u usta miris borić da joj se stan ne usmrdi pa mu reče da požuri. kad su došli ispred vrata inesinog stana......
Mister No

Post by Mister No »

Na pragu stoji Maja i veli: "Tako mi moga kokošinjca većih frajera od vas dvojice ne viđoh". Ovo ostalo sve neke plačipičke, deder uđite da vam začas kahvu pristavim i to minas-de-lux, sa malo varenog kajmaka. Zagor joj reče: "Koji ti je moj?, ja samo crnu i gorku pijem, a deder ti i šta da se jede pristav,i i vabni tu Ines nek poćera i koju pivu jer...
valter
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by valter »

ja ako smjesta ne dokačim koju pivu tresem se k'o jasika.Vidje Maja da je vrag odnio šalu pa začas trknu do prodavnice da koju bambuću pribavi.I taman kad se vraćala sa pivima sretne...
Mister No

Post by Mister No »

Valtera, usro se, veli konačno me pročepilo, ono više nije bilo za izdurat. Da znaš da nije, sunce ti smrdljivo, reče Maja. Evo ti malo novina (oslobođenje, jer Valter se ne briše avazom) pa se malo uredi jer ona dva frjera čekaju a ...
Locked

Return to “Kontejner”