Hjooj, trebao si im se samo priključiti ...Hannibal wrote: 26 Apr 2018, 15:42 sinoc ja na ilidzi kad chloein mali u separeu s tri sumnjive djevojke jbt reko a to sto je brt suh ko atakama nista jel
Onaj osjecaj kad..
Moderator: VIP
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Status: Offline
Re: Onaj osjecaj kad..
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Nisam zadovoljna. Nije mi se krema fino stegla, mozda jer sam sinoc dirala, mozda je do vrste sira...
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Drugi put,biće bolje.Sada imaš iskustva
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Chloe
- Žena za sva vremena

sastojci i njihova količina bi trebali dati čvrst fil. Ja koristim ovaj sir jer mi je uvijek dostupan u našim trgovinama i nemam primjedbe

A ukus, to je već do ukusa ... nekom je osvježavajući nekom ništa ...
Pročitaj i ovo
https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/7- ... 90764.html
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
kad si na nešto čekao dvije godine i napokon se vidi svijetlo na kraj tunela,,i onda te ponovo život razočara, još koji put ti zada udarac.. Dokle vise?? saburli sam dovoljna bila,,da li me dragi Allah stavlja na kušnju? nemoj vise, dosta je..ja izdržat još puno nemogu.

❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Dušice,nismo svjesni koliko smo jaki,ne predaji seDivlja_u_srcu wrote: 27 Apr 2018, 08:18 kad si na nešto čekao dvije godine i napokon se vidi svijetlo na kraj tunela,,i onda te ponovo život razočara, još koji put ti zada udarac.. Dokle vise?? saburli sam dovoljna bila,,da li me dragi Allah stavlja na kušnju? nemoj vise, dosta je..ja izdržat još puno nemogu.
![]()
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
tako mi svi govore,,ali dokle..i moje strpljenje gubi kontrolu..Nice try wrote: 27 Apr 2018, 08:24Dušice,nismo svjesni koliko smo jaki,ne predaji seDivlja_u_srcu wrote: 27 Apr 2018, 08:18 kad si na nešto čekao dvije godine i napokon se vidi svijetlo na kraj tunela,,i onda te ponovo život razočara, još koji put ti zada udarac.. Dokle vise?? saburli sam dovoljna bila,,da li me dragi Allah stavlja na kušnju? nemoj vise, dosta je..ja izdržat još puno nemogu.
![]()
![]()
❤️ Majka❤️
- Chloe
- Žena za sva vremena

Ono u pravilu bude .... bog nam ne daje kušnju, teret koji ne možemo podnijeti ... :tijesi ... insan je jači od stijene.Divlja_u_srcu wrote: 27 Apr 2018, 08:26tako mi svi govore,,ali dokle..i moje strpljenje gubi kontrolu..Nice try wrote: 27 Apr 2018, 08:24Dušice,nismo svjesni koliko smo jaki,ne predaji seDivlja_u_srcu wrote: 27 Apr 2018, 08:18 kad si na nešto čekao dvije godine i napokon se vidi svijetlo na kraj tunela,,i onda te ponovo život razočara, još koji put ti zada udarac.. Dokle vise?? saburli sam dovoljna bila,,da li me dragi Allah stavlja na kušnju? nemoj vise, dosta je..ja izdržat još puno nemogu.
![]()
![]()
Bit će bolje abd.
Ma,kakvi.Strpi se,kad se budeš najmanje nadala,desiće se.Kažem ti,nekad čovjek razmišlja kako ne može više,to je to.Srce puca,ali ne može puknuti.Šta sve čovjek pregura,ne bi nikakva životinja izdržala.Divlja_u_srcu wrote: 27 Apr 2018, 08:26tako mi svi govore,,ali dokle..i moje strpljenje gubi kontrolu..Nice try wrote: 27 Apr 2018, 08:24Dušice,nismo svjesni koliko smo jaki,ne predaji seDivlja_u_srcu wrote: 27 Apr 2018, 08:18 kad si na nešto čekao dvije godine i napokon se vidi svijetlo na kraj tunela,,i onda te ponovo život razočara, još koji put ti zada udarac.. Dokle vise?? saburli sam dovoljna bila,,da li me dragi Allah stavlja na kušnju? nemoj vise, dosta je..ja izdržat još puno nemogu.
![]()
![]()
Ne pitaj se dokle,nego pomozi svom strpljenju
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
sigurno je tako..sabur sabur i samo sabur..Nice try wrote: 27 Apr 2018, 08:29Ma,kakvi.Strpi se,kad se budeš najmanje nadala,desiće se.Kažem ti,nekad čovjek razmišlja kako ne može više,to je to.Srce puca,ali ne može puknuti.Šta sve čovjek pregura,ne bi nikakva životinja izdržala.Divlja_u_srcu wrote: 27 Apr 2018, 08:26tako mi svi govore,,ali dokle..i moje strpljenje gubi kontrolu..Nice try wrote: 27 Apr 2018, 08:24Dušice,nismo svjesni koliko smo jaki,ne predaji seDivlja_u_srcu wrote: 27 Apr 2018, 08:18 kad si na nešto čekao dvije godine i napokon se vidi svijetlo na kraj tunela,,i onda te ponovo život razočara, još koji put ti zada udarac.. Dokle vise?? saburli sam dovoljna bila,,da li me dragi Allah stavlja na kušnju? nemoj vise, dosta je..ja izdržat još puno nemogu.
![]()
![]()
Ne pitaj se dokle,nego pomozi svom strpljenju![]()
vidjet ćemo dokle
❤️ Majka❤️
- Chloe
- Žena za sva vremena

... čekam da Krokodilko komentariše vijest o mom Komadantu ... 
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Divlja 
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Kad nemas vremena nizasta. Kad ne mozes raditi i istovremeno pisati sta radim osim sto sam ovdje:)
Hard work, hard work.
Ali, eto vikenda
Rad oslobađa!
Hard work, hard work.
Ali, eto vikenda
Rad oslobađa!
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
- Status: Online
...sam u pms-u pa me i vlastita sjena nervira i smeta mi

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Kad ne odspava po danu....
Zelim sok...hocu sok.....ja bih sok....mogu li dobiti vodu...jesmo li stigli....ja bih vodu....kako to nije vaza....to jeste vaza....jesteee.....sto da se ne igram time....stooo.....zasto tata ne ide s nama....tataaaaa......uaaa.....zasto da teta naplati...hocu ici......ja bih patku....kako nije igracka....pa moze se i sa mirisom igrati.....molim patku....zelim patkuuuu....hocu piskiti....ja cu cokoladno mlEko.....ne bacam.....ja cu kakiti....ja cu ovo ponijeti kuci...ali nemam istu....nemaaam....dobro, bicu dobar....hocu piskiti....zasto nemoj se igrati....zasto kefir nije bubanj....zasto mama pije....ja bih kefir....da, mama pije....zelim kefir.....kefir.....kefir....kefir.....kefir.....

Zelim sok...hocu sok.....ja bih sok....mogu li dobiti vodu...jesmo li stigli....ja bih vodu....kako to nije vaza....to jeste vaza....jesteee.....sto da se ne igram time....stooo.....zasto tata ne ide s nama....tataaaaa......uaaa.....zasto da teta naplati...hocu ici......ja bih patku....kako nije igracka....pa moze se i sa mirisom igrati.....molim patku....zelim patkuuuu....hocu piskiti....ja cu cokoladno mlEko.....ne bacam.....ja cu kakiti....ja cu ovo ponijeti kuci...ali nemam istu....nemaaam....dobro, bicu dobar....hocu piskiti....zasto nemoj se igrati....zasto kefir nije bubanj....zasto mama pije....ja bih kefir....da, mama pije....zelim kefir.....kefir.....kefir....kefir.....kefir.....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Zagorka wrote: 27 Apr 2018, 22:37 Kad ne odspava po danu....
![]()
![]()
![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Nije uopste isto dijete kad ne odspava.Pasaga wrote: 27 Apr 2018, 22:37Zagorka wrote: 27 Apr 2018, 22:37 Kad ne odspava po danu....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.