i spric u usta.
poludila s mackom.
Dok sam Aji stavila u meso, samo je progutala.
Moderator: spacebound

Sa špricom sam davala al' ...navika wrote: 30 Apr 2018, 14:36Joj kad se sjetim kako smo se mi mucili s Nikijem kad smo mu davali tablete. Ode pod krevet i ne moze ga niko dohvatitiChloe wrote: 30 Apr 2018, 12:18 Ja sam u subotu zabrljala, drugu polovinu tablete nisam uspjela mačku dati, izgrebao me je svu, naljutili smo se jedno na drugo,
nisam stigla veterinara zvati da objasnim novonastalu situaciju.![]()
![]()
Pa onda nece otvoriti usta. Pa kad mu je nekako i utrpamo ispljune je![]()
A sta je reko veterinar, sta mu je?![]()

Danas sam planirala kupiti mentino ulje i zaboravila, a jabukov ocat imam, može li on sa vodom?uvijek_kontra wrote: 30 Apr 2018, 17:28 Stavi ti njemu kurkumu u hranu, pomoci ce mu.
Susjedi rekli da ce macka poginuti, nek joj da
injekciju i nije htjela. Kuci je spasila sa kurkumom
i eno, 16 godina ima..
Sad sam se sjetila. Prosle godine sam ja Aji napravila
misung domaceg ocata i vode i time je prskala i nije
imala ni jednog krpelja. Plus dobro je za dlaku i kozu.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ja sam svojima izdrobila u mlijeko.Inace im mlijeko ne dajem, ali ovo je bila visa silauvijek_kontra wrote: 30 Apr 2018, 14:40 Kupis spricu, stavis tableticu u vodu da se rastopi
i spric u usta.Tako ja prosle sedmice jer sam bila
poludila s mackom.
Dok sam Aji stavila u meso, samo je progutala.![]()

Hocu da kazem ona pomislila aaaw vidi stenad neko bacio ostavio skapat ce od gladi itd, a ono kuja u blizini i mogla je zeznuti stvar.

Chloe wrote: 03 May 2018, 17:38 Ova dječurlija imaju dva mačka Putina i Obamu .... samo im je Obama odsutan 2-3 dana, a u gostima neki treći, vele ako ostane bit će Tramp.
Mačak kao predskazanje rezultata izboranavika wrote: 03 May 2018, 17:49Chloe wrote: 03 May 2018, 17:38 Ova dječurlija imaju dva mačka Putina i Obamu .... samo im je Obama odsutan 2-3 dana, a u gostima neki treći, vele ako ostane bit će Tramp.![]()
Sjedimo kod rodice bash onu noc kad su bili zadnjei izbori u US, kad odjednom se na vrata pomoli zut macak. Kaze rodice ako ostane kod nas zvat cemo ga TrumpI ostao je, samo djeca nisu dala da ga tako zovu.