Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ispada tamo ljudi rade i salju a ovdje ja sjedim i cekam da legnu na račun.
Sto ne mogu ovih naslova. Ko salje? Kome salje? Salju svojim jebaljkama ili starcima ili ko koga ima sta me vise vucete za jezik...
Meni niko nista ne salje (ne kazem da treba), niti se uplacuje bosni ni svijetu ovamo....
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Ne znam vala ništa ne dosad nije iznenadilo osim bivšeg šefa što me posjećivao u bolnicu ali je rođak pa ne znam, a i šefice što je rekla zvat na posao, ali rijetko sam pozitivno bio iznenađjen.
Čovjek treba završiti pravo, da bi se mogao zaposliti inače će biti eksploatisan
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Sto ne mogu ovih naslova. Ko salje? Kome salje? Salju svojim jebaljkama ili starcima ili ko koga ima sta me vise vucete za jezik...
Meni niko nista ne salje (ne kazem da treba), niti se uplacuje bosni ni svijetu ovamo....
Najviše starim roditeljima i za obnovu i gradnju kuća u rodnom kraju.
To je to.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Najviše starim roditeljima i za obnovu i gradnju kuća u rodnom kraju.
To je to.
... a bogme i izdrzavanje... u svakom pogledu ...
i onda kazu,u BH se dobro zivi,svi veseli....bucmasti .....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Đe su tu srpske pare?
Reko Dodik da se "njegova dijaspora" mora odvojiti od ostatka BH dijaspore.
Izgleda da će i dijasporci Srbi, doživjeti tu nesreću kao i Hrvati, koji su pobjegli od HDZ-ovog "napretka i blagostanja", čak u Irsku, a HDZ otišao za njima, i osnovao im tamo stranačku filijalu
Krokodil Behko wrote: 13 May 2018, 10:39
Đe su tu srpske pare?
Reko Dodik da se "njegova dijaspora" mora odvojiti od ostatka BH dijaspore.
Izgleda da će i dijasporci Srbi, doživjeti tu nesreću kao i Hrvati, koji su pobjegli od HDZ-ovog "napretka i blagostanja", čak u Irsku, a HDZ otišao za njima, i osnovao im tamo stranačku filijalu
Nema mrdanja
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."