Kroompir okopan ... rat travkama i korovu je najavljen
Moderator: spacebound

bit ce nesto tu...do jeseni ....DocSportello wrote: 13 May 2018, 20:37 Men nikla salata zelena vec, dvije vrste mrkve, neka pariska okrugla i nasa domaca, krsstavice posle, paprike zute, juce posijo cherry padarajz, luka i roge crvene.
I malina jedno cetrdesetak sadnica uz ogradu presadio al nisam dobro zemlju tu pripremio pa cu to ponovo.
Ovih dana uskopat jos za krompira i par vrsti mahuna.
One zute imam i one sarene.
Ide ovo lakapo titami![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hoce li biti sta za izvoz?DocSportello wrote: 13 May 2018, 20:37 Men nikla salata zelena vec, dvije vrste mrkve, neka pariska okrugla i nasa domaca, krsstavice posle, paprike zute, juce posijo cherry padarajz, luka i roge crvene.
I malina jedno cetrdesetak sadnica uz ogradu presadio al nisam dobro zemlju tu pripremio pa cu to ponovo.
Ovih dana uskopat jos za krompira i par vrsti mahuna.
One zute imam i one sarene.
Ide ovo lakapo titami![]()

....et...vidis ...DocSportello wrote: 14 May 2018, 03:31 Vidi nje
Bome jok cupavo, sve za moju gujcu :$
Loze me da prodajem sok od zove i sumske jagode a ja im vicem kako su mahniti.
Cuj prodat sumske jagode, boze sacuvaj i zakloni.

Maja wrote: 17 May 2018, 01:04 Sad ide onaj dosadni i beskonacni posao vezanja kavada
De za kolac jednom, de drugi put, de kolac za zicu, de kavade za zicu, pa jos jednom, pa jos jednom,pa jos jednom....
Tresnje su prerodile, bas uzivam. Uskoro ce biti i visanja. Breskve i sljive obecavaju. Iznicali pipun, tikve, karpuze, dva graha i dvije mohune, biza onako, tri luka, bamija, tikvice, paprike, fafaroni ili feferoni a rotkvice vec jedemo. E ne znam jos jel nikao krastavac. Za vikend jos kupiti patlidzana. Krompir najbolji na ovom terenu.
Kontrice,odličnouvijek_kontra wrote: 16 May 2018, 20:33 Prvaaaa.
I one divlje sto sam posadila prije dva mjeseca pocele da crvene.![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests