Imam pravo napisati da mi je tema odvratna jer pocinje sa glorifikacijom jeseni koju mrzim.
I halali "funkcijo" sto necu poslusat tvoj glupavi savjet.
Sad ces morat brisat samo moje komentare ovdje a svaki ce bit hejt

Ja tebe ni ne pokusavam uvrjedit lice, kako ne shvatas.storm wrote: 14 May 2018, 08:36 ...dragi doc...osobe poput tebe, tesko me mogu uvrijediti...pokusavas ali nemas tezinu![]()
Ne....mnogo mi je lakše jednim klikom tebe maznuti....neam ja vremena za bolesnicima tu hodati i pratitiDocSportello wrote: 14 May 2018, 08:38 Pa haveru ja nisam cvjecka tako labilna da me neko sa interneta poljulja iznosenjem svog negativnog stava na nekom tamo forumu.
Imam pravo napisati da mi je tema odvratna jer pocinje sa glorifikacijom jeseni koju mrzim.
Sad ces morat brisat samo moje komentare ovdje a svaki ce bit hejt![]()

I vidis ko koga vrjedja?storm wrote: 14 May 2018, 08:44Ne....mnogo mi je lakše jednim klikom tebe maznuti....neam ja vremena za bolesnicima tu hodati i pratitiDocSportello wrote: 14 May 2018, 08:38 Pa haveru ja nisam cvjecka tako labilna da me neko sa interneta poljulja iznosenjem svog negativnog stava na nekom tamo forumu.
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Za pocetak 2 sedmice bana.DocSportello wrote: 14 May 2018, 08:38 I halali "funkcijo" sto necu poslusat tvoj glupavi savjet.

U fotografijama... Uz opet ni rijec. Ne bi li Sheval puk'o...

Nista nazor... Kad pozelis i pisi. Nama ce biti drago.Frankey wrote: 14 May 2018, 13:27
Ja odgovorila na tri posta i vidi sta me doceka danas![]()
A on meni kaze pisi![]()
![]()
![]()

Nije bila samo tvoja tema vec sve na kojima je pisao od juce. Ja stvarno mislim da se on drogira. Ali hajde...zavrsimo s tom temom.Frankey wrote: 14 May 2018, 13:40 Sta reci , koju tabletu popiti![]()
Zahebano je to kada ti se sujeta otme s lanca........
Kada od hiljadu tema na forumu odaberes jednu, autorsku pa je popljujes, onda je to direktno vrijedjanje. Ne jeseni, ne teme, nego autora.
Da ponovim tvoje rijeci "Pa haveru ja nisam cvjecka tako labilna da me neko sa interneta poljulja iznosenjem svog negativnog stava "
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)