Pa upravo na imenici "lepinja" se otkriva sav analfabetizam insana. Nema boljeg indikatora od te rijeci
Ljepinja, ljepina, lepina

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa sta ja znam, imas ljudi koji zive sami, i nemaju se s kim iftariti. Ima to i pozitivnu stranu.Pasaga wrote: 20 May 2018, 09:52... obican krkanluk.....Krokodil Behko wrote: 20 May 2018, 09:25 masovni su iftari prećerivanje. ja bih to sve pozabranjivao.
komerzalijacija vjere ..... nista drugo ....
.-.nek mi zamjeri ko god hoce ....
Jedna mi prijateljica pravi nesto s makaronama u boji. I ona to zove salatom nfke drzave, ne sjecam se tacno.spacebound wrote: 20 May 2018, 02:47Kupim zaledjenu mjesavinu, skuham, ohladim, dodam sitno isjeckane kisele krastavce, majonezu, pavlaku, so i biber.Dobro promjesam i stavim par sati u frizider![]()
Ledene kocke

Neko doda i kuhana jaja, salamu, makarone, piletinu, po zelji.Neki je zovu ruskom salatom.Meni je sve to isto, u raznim varijacijamanavika wrote: 20 May 2018, 17:26Jedna mi prijateljica pravi nesto s makaronama u boji. I ona to zove salatom nfke drzave, ne sjecam se tacno.spacebound wrote: 20 May 2018, 02:47Kupim zaledjenu mjesavinu, skuham, ohladim, dodam sitno isjeckane kisele krastavce, majonezu, pavlaku, so i biber.Dobro promjesam i stavim par sati u frizider![]()
Tako u te skuhane makarone stavlja i skuhana jaja, krastavce, mrkvu.. I sta ja znam sta jos. Doda se u to majoneza... I sta ja znam sta jos. Svaki put kad nam se nesto desava, ona to spremi. Sastavi se prije, da poprimi ukus.
Kako je to dobro.

Cvrle wrote: 20 May 2018, 18:45Ledene kocke
Samo sto ja nisam imala u trenutku cokoladu da pospem na kraju, ali i ovako je preukusan. Osvjezavajuci i jednostavan za napraviti.
Veceras dragi pravi pizzu, ja cu supu i vocnu salatua na kraju cura ce nam kahvu ispeci
![]()

Haman si neke forumase nazvala nenormalnim.spacebound wrote: 20 May 2018, 09:55 Ja jos na fb nisam vidjela slike iftara.Haman sam samo normalne ostavila za prijatelje![]()

Jok.Fb i forum nisu isto.Ovdje imas temu Iftar kao i slike vase hrane kao i kamaru drugih i tu pises o tomeSocrates wrote: 20 May 2018, 19:30Haman si neke forumase nazvala nenormalnim.spacebound wrote: 20 May 2018, 09:55 Ja jos na fb nisam vidjela slike iftara.Haman sam samo normalne ostavila za prijatelje![]()
![]()
Eh bujrum onda

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest