Eto, recimo, sta sa islamskim propisom da svjedočenje žene na sudu ne vrijedi kao svjedocenje muškarca?
Da li opsteprihvaceni standard da su svjedočenja potpuno iste težine narušava vjerske standarde?
Let's change the fuckin' law.

pa covjek te oktaciomehaning wrote: 25 May 2018, 19:42
Evo, baš sam prije par minuta pričao sa zidarom, Bosancem o tome...
Boli ga kaže, qurac...![]()
A ako nas tebi slični radi toga napuste, priznajem, da baš i neču suzu pustiti...![]()
idi sebi napravi kafu, napisala sam ranije da postoje religijski zakoni koji takodjer diskiminriaju svoje vjernike, a taj zakon, koji si postavio kao primjer, doticni zakon nema ni veze za religjskim ritualom, jer kurban je religijski ritualSocrates wrote: 25 May 2018, 19:46 Ma briga samo budalese.![]()
Eto, recimo, sta sa islamskim propisom da svjedočenje žene na sudu ne vrijedi kao svjedocenje muškarca?
Da li opsteprihvaceni standard da su svjedočenja potpuno iste težine narušava vjerske standarde?
Let's change the fuckin' law.![]()
Nije...statebriga wrote: 25 May 2018, 19:46pa covjek te oktaciomehaning wrote: 25 May 2018, 19:42
A ako nas tebi slični radi toga napuste, priznajem, da baš i neču suzu pustiti...![]()
jer ne zeli voditi raspravu poput mene i Socratesa
![]()
pa otkacio je debatumehaning wrote: 25 May 2018, 19:50Nije...statebriga wrote: 25 May 2018, 19:46pa covjek te oktaciomehaning wrote: 25 May 2018, 19:42
![]()
Popili po dvije pive i nasmijali se...![]()
statebriga wrote: 25 May 2018, 19:52pa otkacio je debatumehaning wrote: 25 May 2018, 19:50Nije...statebriga wrote: 25 May 2018, 19:46pa covjek te oktaciomehaning wrote: 25 May 2018, 19:42
![]()
Popili po dvije pive i nasmijali se...![]()
![]()
puno osoba to uradi, nece da pricaju o tome![]()
Pa koliko religijskih rituala u Islamu zaista ugrozavaju drustvo jedne drzave , hajde, nabroji miSocrates wrote: 25 May 2018, 19:54 I sta sad, da omogućimo svaki vjerski ritual?
Nekom je vjerski ritual bio i da jede ljude.
ne to nisu rituali, to su kazneSocrates wrote: 25 May 2018, 19:54 I sta sad, da omogućimo svaki vjerski ritual?
Nekom je vjerski ritual bio i da jede ljude.
I spaljivanje vještica je bilo vjerski ritual.
Kamenovanje nevjernih žena je vjerski ritual.
Socrates wrote: 25 May 2018, 20:13 Hvala Bogu da samo Bog zna. Zato sam i uspostavio direktnu komunikaciju sa Drugom Bogom.
A za Bajram ću lično da zakoljem jedno stado krava i jedno stado ovaca.![]()