Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Lilith ne postoji u islamu po judeokrscanstvu ona se vjenčala sa vragom nekim predajama.
Bila je stvorena kao Adam isto od zemlje ali je Eva od rebra dok Lilith nije
pa da, na pocektu abrhamskih predanja u hebreizmu je psotojala ravnopravnost ,a potomse situacija promjenila, i doensena je odluka da je zena stvorena od rebra muskarca
Islam je kopirao svasta nesto od judaizma
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Jedan glas muskaraca 2 zene Zogo vrijedi Sahih Buhari i Muslim hadisi
i navedite dva svjedoka, dva muškarca vaša. A ako nema dvojice muškaraca, onda jednog muškarca i dvije žene koje prihvatate kao svjedoke. Ako jedna od njih dvije zaboravi, neka je druga podsjeti” (el-Bekara, 282).
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Šovinistički je tebi što gledaš današnjom prizmom, to i kazem.
navedite dva svjedoka, dva muškarca vaša. A ako nema dvojice muškaraca, onda jednog muškarca i dvije žene koje prihvatate kao svjedoke. Ako jedna od njih dvije zaboravi, neka je druga podsjeti” (el-Bekara, 282).
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Zogo wrote: 28 May 2018, 16:52
Problem Mute, Bahka neinteresuje, Pasaga se necka, Damir i Melece nesmiju od zena, Zlocko kaze nije moja tema, Moamer se nejavlja.
Nisi skonto, to se uzimaju svjedoci kad treba odsjeći ruku, kamenovati, itd kazne izvršavati.
I moraju imati 5 dnevnih namaza i biti čisti ko suza, a žene zbog menstruacije su oslobođene namaza pa kod njih svjedočanstvo je poljuljani pa treba druga
. Teško naći takvog muškarca a kamo li ženu većinom trebaš 4 svjedoka za preljub NPR muška 8 ženskih
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Mutevelija wrote: 28 May 2018, 16:51
navedite dva svjedoka, dva muškarca vaša. A ako nema dvojice muškaraca, onda jednog muškarca i dvije žene koje prihvatate kao svjedoke. Ako jedna od njih dvije zaboravi, neka je druga podsjeti” (el-Bekara, 282).
Muhamed ozeno sposbnu i bogatu zenu , ona mu je sve pomogla, i malo mi je cudno da je Muhamed postavio takvo pravilo
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Mutevelija wrote: 28 May 2018, 16:51
Muhamed ozeno sposbnu i bogatu zenu , ona mu je sve pomogla, i malo mi je cudno da je Muhamed postavio takvo pravilo
Nije odmah, kasnije ih je u zamoto
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav