Je li i taj aktivan samo noću
Kućni ljubimci
Moderator: spacebound
Re: Kućni ljubimci
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9959 times
- Been thanked: 16761 times
- Status: Online
Znate da sam pisala da Pemba ne mrda ispred vrata.E pa ja jutros napolje, nema je.Hajd, kontam, sigurno spava u garazi.Kasnije opet izadjem, nema je.Pomislim, ja ljenguze
Popodne mi napolju, macak se isteze, kazem ja muzu da nju cijeli dan nisam vidjela.Obidjemo oko kuce, zovemo je, a-a.Kazem ja:"Sigurno se i njoj nesto desilo, inace bi bila ovdje."Pomislim da ipak odem pogledat oko komsijskih kuca.Ja uz brdo, kad vidim ispred komsijine garaze dva crna macja uha, jos korak, dva, kad se pomoli zuto uho
Lezi Pemba i asikuje.Ja joj pridjoh, onaj Garo uzmace.Ona me lijeno gleda, prljava k'o krme.Uzmem je u ruke i niz put.Migolji se ona, gleda zagondziju, k'o krivo joj sto sam im asikovanje rasturila.
Uzmem lavor, vodu, probam je oprat, nema sanse.Nesto crno, masno, i trava se na ono polijepila
Uzmem lavor, vodu, probam je oprat, nema sanse.Nesto crno, masno, i trava se na ono polijepila
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
I tako je još jedna ljubav udarila glavom u zid tradicionalnih vrijednosti.
. . . . . . . . .
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4998 times
- Been thanked: 4622 times
Nek ti muz pomogne da je drzi.
Nasa isto poludi, a mamin macak uziva dok se kupa.
Last edited by uvijek_kontra on 28 May 2018, 13:22, edited 1 time in total.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- spacebound
- Urednik foruma

Ma nije u tome fazon, nego se ne moze skinuti, masno, kao ulje 
Skroz je poludila.Jucer sam vidjela brata na njoj
Jutros, eno je sa mackom za kojeg smo vjerovali da joj je otac

Skroz je poludila.Jucer sam vidjela brata na njoj
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Nista ne mozes. 
Nego, kupi vlazne maramice i dok je mazis lijepo ocistis.
Najbolje se njima skida masnoca.
Nego, kupi vlazne maramice i dok je mazis lijepo ocistis.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1650 times
- Been thanked: 3100 times
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Nema Pemba kad, vidiš da se uzvucala
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Draga Space pusti mačku da istjera svoje potrebe ... 
- spacebound
- Urednik foruma

Ma pustila sam je, ali na incest ne mogu da se ne ibretim 
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Snosiş dio odgovornosti jer si je dovukla kući od dragog.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7967 times
- Been thanked: 18835 times
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
O boze!
Nasa macka ISTO radi. Isto! 
Ubaci sapu da vidi ima li sta unutra, pa umoci i polize.
Ubaci sapu da vidi ima li sta unutra, pa umoci i polize.
- Maja
- Administrator

Ova nece nikako u kucu. Samo bi vani bila pa vani i vodu pije. Udje kad treba jesti.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Pricala sam vam da Aja ne zeli da hoda.
No, juce nije mogla ni da se popne na krevet, ni na sedeznu. Znaci haos. Nisam spavala citavu noc.
Razmisljam sta sve bi moglo bit. Od krpelja, kukovi.. nemam pojma. Tako mi je zao.
No, juce nije mogla ni da se popne na krevet, ni na sedeznu. Znaci haos. Nisam spavala citavu noc.
Razmisljam sta sve bi moglo bit. Od krpelja, kukovi.. nemam pojma. Tako mi je zao.
Ohuvijek_kontra wrote: 30 May 2018, 09:12 Pricala sam vam da Aja ne zeli da hoda.
Razmisljam sta sve bi moglo bit. Od krpelja, kukovi.. nemam pojma. Tako mi je zao.![]()
Jeste li je vodili veterinaru?
Kolko je Aji godina?
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Jao, naviko. Kad se nisam slagirala danas.
Jutros otisli s tatom u nabavku, po pare i sve jer se sprema za put, lutali tako i dodjemo kuci, ja odlozim stvari i samo dodje Aja do mene, vesela naravno sto me vidi, ali vidim trese se kao da je na minus 20. Ja hocu da je dignem sebi, a ona samo padne. Zadnje sape, cijelo tijelo. Ja je samo dignem, zovnem tatu u auto i kod veta.
Dosla je malo sebi, al ne mice se, trese se kao prut. Ja je tjesim, placem.. u glavi mi slika s Misom ker je isto se desavalo samo sto je on jednu sapu vukao vec..
Dodjemo kod veta, zatvoreno, rade samo ujutro. Ja vec ludim, tata vidi sestru i mase joj da je hitno. Dodje ona veli tata jel ne radite, kaze udjite slobodno. Odma nas uzeli, ona je gleda, pipka, ja joj pricam sve sto se desavalao zadnji mjesec i sve bi ok, dol nije uzela zadnje sape i prema gore. Kad je Aja pocela da place i galami, tata doletio u ordinaciju da vidi sta je. Zavrsila vet i kaze da ce na slikanje jos. Prije toga jos uzela krv za svaki slucaj.
Cekala sam 15 minuta, jedva se sudrzala da ne placem. Srecom tata je bio sa mnom. I dodje vet, ja odma pitam, jel nesto strasno. Kaze na slici se ne vidi nista, ni udarac, nit da bi nesto s kukovima bilo lose, nit znakovi starenja itd. Odahnem se, kao sto sam se kad Misina slika nije nista pokazala pa ga se sjetim i odma mi opet knedla u grlu. Sta je onda, ako nije nista. Kaze moguce je da joj je stislo zivac il da se pomakao disk i kako je ona obracala je i pregledavala, mozda se nesto pomjerilo i vratilo gdje treba. Nije sigurna.
Pricala mi je jos, ali jbg. Ko da sam gluva, gledam Aju i razmisljam sta cu i kako. Dobila je tablete protiv bolova, mora piti 2x dnevno i ako poslije 7 dana ne bude bolje, moram javit. Ako se nesto pogorska, isto moram javit.
Uglavnom, cim smo dosli kuci, jos je bilo gore. Nit moze se popet na stepenicu, nit moze skocit na svoje omiljeno mjesto. Legne i ceka. A ne da se nosat. Do sobe dosla je sama, a sutra necemo izlazit. Mirovanje, bez setnji, skakanja itd. Krv je ok, posto sam sumnjala da je mozda zbog krpelja, iako godinama nije imala ga. Isto tako nije nista takvo pojela jer ne ide nigdje bez mene.
Eno sad je zaspala na podu, tesko se mice. Ja joj stavila svoj sal okolo, da je greje, a sutra cu kupus umotat okolo, svakako ne hoda pa nece spasti. A nasikirala sam se, da ne pricam. I sve vicem sebi, nemoj plakat nemoj plakat i dodjemo kuci doceka me susjeda, teta F, vidi Aju i odma u plac. I jbg sad, evo i sad brisem suze.
Drzite palceve da bude bolje jer inace ne znam sta cu. Samo da mi se ne ponovi ono s Misom. Umrla bi.
Platila sam 105€, rtg, vadjenje krvi i tablete valjda. I pregled sigurno. Ako ne bude bolje valjda jos postoje neke stvari osim rtg da provjere u cemu je stvar. A ja citavo vrijeme mislila da je vrijeme krivo i alergije pa joj se ne da kad ono.... jbg
Jutros otisli s tatom u nabavku, po pare i sve jer se sprema za put, lutali tako i dodjemo kuci, ja odlozim stvari i samo dodje Aja do mene, vesela naravno sto me vidi, ali vidim trese se kao da je na minus 20. Ja hocu da je dignem sebi, a ona samo padne. Zadnje sape, cijelo tijelo. Ja je samo dignem, zovnem tatu u auto i kod veta.
Dosla je malo sebi, al ne mice se, trese se kao prut. Ja je tjesim, placem.. u glavi mi slika s Misom ker je isto se desavalo samo sto je on jednu sapu vukao vec..
Dodjemo kod veta, zatvoreno, rade samo ujutro. Ja vec ludim, tata vidi sestru i mase joj da je hitno. Dodje ona veli tata jel ne radite, kaze udjite slobodno. Odma nas uzeli, ona je gleda, pipka, ja joj pricam sve sto se desavalao zadnji mjesec i sve bi ok, dol nije uzela zadnje sape i prema gore. Kad je Aja pocela da place i galami, tata doletio u ordinaciju da vidi sta je. Zavrsila vet i kaze da ce na slikanje jos. Prije toga jos uzela krv za svaki slucaj.
Cekala sam 15 minuta, jedva se sudrzala da ne placem. Srecom tata je bio sa mnom. I dodje vet, ja odma pitam, jel nesto strasno. Kaze na slici se ne vidi nista, ni udarac, nit da bi nesto s kukovima bilo lose, nit znakovi starenja itd. Odahnem se, kao sto sam se kad Misina slika nije nista pokazala pa ga se sjetim i odma mi opet knedla u grlu. Sta je onda, ako nije nista. Kaze moguce je da joj je stislo zivac il da se pomakao disk i kako je ona obracala je i pregledavala, mozda se nesto pomjerilo i vratilo gdje treba. Nije sigurna.
Pricala mi je jos, ali jbg. Ko da sam gluva, gledam Aju i razmisljam sta cu i kako. Dobila je tablete protiv bolova, mora piti 2x dnevno i ako poslije 7 dana ne bude bolje, moram javit. Ako se nesto pogorska, isto moram javit.
Uglavnom, cim smo dosli kuci, jos je bilo gore. Nit moze se popet na stepenicu, nit moze skocit na svoje omiljeno mjesto. Legne i ceka. A ne da se nosat. Do sobe dosla je sama, a sutra necemo izlazit. Mirovanje, bez setnji, skakanja itd. Krv je ok, posto sam sumnjala da je mozda zbog krpelja, iako godinama nije imala ga. Isto tako nije nista takvo pojela jer ne ide nigdje bez mene.
Eno sad je zaspala na podu, tesko se mice. Ja joj stavila svoj sal okolo, da je greje, a sutra cu kupus umotat okolo, svakako ne hoda pa nece spasti. A nasikirala sam se, da ne pricam. I sve vicem sebi, nemoj plakat nemoj plakat i dodjemo kuci doceka me susjeda, teta F, vidi Aju i odma u plac. I jbg sad, evo i sad brisem suze.
Drzite palceve da bude bolje jer inace ne znam sta cu. Samo da mi se ne ponovi ono s Misom. Umrla bi.
Platila sam 105€, rtg, vadjenje krvi i tablete valjda. I pregled sigurno. Ako ne bude bolje valjda jos postoje neke stvari osim rtg da provjere u cemu je stvar. A ja citavo vrijeme mislila da je vrijeme krivo i alergije pa joj se ne da kad ono.... jbg
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
Kontra bit će sve ok vidjet ćeš ... smiri se sad... dala si joj tabletu i vidiš da je bol popustila dok je zaspala... da ima nepodnošljive bolove spavati sigurno ne bi mogla..ja sam sigurna da se osjeća već bolje...

.
- Maja
- Administrator

Kontric srce drago, i meni su suze evo.
Kontam samo ako nema ni lom, i krv je ok, onda je vjerovatno nesto prolazno. Zar se ono nije jos jednom desilo Aji u noci da se trese? Sjecam se da si nam govorila...
Molit cemo se da ozdravi.
A racun si platila toliko vjerovatno zbog snimka. Znam kad je Niki imo slomljeno rebro, za snimak su trazili vise vec za tablete i pregled.
Kontam samo ako nema ni lom, i krv je ok, onda je vjerovatno nesto prolazno. Zar se ono nije jos jednom desilo Aji u noci da se trese? Sjecam se da si nam govorila...
Molit cemo se da ozdravi.
A racun si platila toliko vjerovatno zbog snimka. Znam kad je Niki imo slomljeno rebro, za snimak su trazili vise vec za tablete i pregled.