bolje je,,sad nas čekaju kućni radovi,,danas ikea i crtanje kuhinje, da samo uspijemo srediti to danas, bit ću sretna..
Moderator: VIP
Melek wrote: 10 May 2018, 18:19 Ma ne znam.. Pomalo je indikativno, neću reći za uzbunu, svaki pedalj svoje životne svakodnevice promptno dokumentovati na jednom ibret-forumu. Dobije se, barem onaj prividan, osjećaj da insanu, eeehh, nisu baš sve ovce na broju. Ali opet, svi smo mi različiti..
Melek wrote: 27 May 2018, 10:30 Da. A najgora je ona nesvjesna samovazdignutost.. Ono u smislu, "dje ode, s kim cu sad ja da pricam na forumu". Lezerno i deklarativno odjebes sve druge oko sebe, sebe postavis u centar a usput se i diskreditujes kod svih sa trunkom mozga i digniteta![]()
To u sredini nije bilo namijenjeno tebi.Chloe wrote: 30 May 2018, 23:21Melek wrote: 10 May 2018, 18:19 Ma ne znam.. Pomalo je indikativno, neću reći za uzbunu, svaki pedalj svoje životne svakodnevice promptno dokumentovati na jednom ibret-forumu. Dobije se, barem onaj prividan, osjećaj da insanu, eeehh, nisu baš sve ovce na broju. Ali opet, svi smo mi različiti..
Melek wrote: 27 May 2018, 10:30 Da. A najgora je ona nesvjesna samovazdignutost.. Ono u smislu, "dje ode, s kim cu sad ja da pricam na forumu". Lezerno i deklarativno odjebes sve druge oko sebe, sebe postavis u centar a usput se i diskreditujes kod svih sa trunkom mozga i digniteta![]()
Nakon svega ovoga i svega još od prije opet se meni obraćaš?
Nista ja okrutno nisam rekao, ne izmisljaj.Mutevelija wrote: 30 May 2018, 23:35 Meleče što si okrutan samo prema Chloe nisam primijetio da si prema drugoj forumasici tako?
Podjebavanje je relativna stvar, sve zavisi kako ga upakujes.
Pravila trolanja?!?Mutevelija wrote: 30 May 2018, 23:46 Ma ja ne podjebavam ko ti neleče jednu osobu samo, i to osobu koju znas da ti nece uzvratiti.
Nije fer a i krsis pravila trolanja