De pokaži nam može li moderator Admina ja ne vjerujem da može

Moderator: Krokodil Behko
De pokaži nam može li moderator Admina ja ne vjerujem da može
Admin može moda....pitaj rumaMutevelija wrote: 28 Mar 2018, 19:27De pokaži nam može li moderator Admina ja ne vjerujem da možedok Admin moderatora može ali nisam siguran treba i to utvrditi
![]()
Korisničko ime:Mutevelija wrote: 28 Mar 2018, 19:27De pokaži nam može li moderator Admina ja ne vjerujem da možedok Admin moderatora može ali nisam siguran treba i to utvrditi
![]()
DObro nek znamoRum wrote: 28 Mar 2018, 19:37Korisničko ime:Mutevelija wrote: 28 Mar 2018, 19:27De pokaži nam može li moderator Admina ja ne vjerujem da možedok Admin moderatora može ali nisam siguran treba i to utvrditi
![]()
Maja [ Isključivanje ] moze
Ko šiša razlike,nego ovo tvoje pitanje nekako me podsjeti na par smiješnih komentara na jednom hercegovačkom portalu davno,davno,možda i prije desetak godina.Bila je neka vijest u vezi Mostara i sad nakon pet-šest komentara ispod vijesti ,naravno zametne se prepirka lijeva strana,desna strana,udri,ne daj i admin obriše nekoliko najglupljih.Kad ide komentar,je li šta ti brišeš,jesi li to na strani ovih sa lijeve obale,a drugi se nadovezuje,ma jašta je,pa vidi mu i ime -"admin"
to su ti poznati mostarski liskaluci...Nice try wrote: 29 Mar 2018, 08:08Ko šiša razlike,nego ovo tvoje pitanje nekako me podsjeti na par smiješnih komentara na jednom hercegovačkom portalu davno,davno,možda i prije desetak godina.Bila je neka vijest u vezi Mostara i sad nakon pet-šest komentara ispod vijesti ,naravno zametne se prepirka lijeva strana,desna strana,udri,ne daj i admin obriše nekoliko najglupljih.Kad ide komentar,je li šta ti brišeš,jesi li to na strani ovih sa lijeve obale,a drugi se nadovezuje,ma jašta je,pa vidi mu i ime -"admin"![]()
I on ce svoje mandate potrosit', a ti ces ostat' Crvena.Maja wrote: 29 Mar 2018, 10:44 SoČe ne moze me niko banovati.
Ne moze me niko staviti na ignore.
Ne moze mi niko zabraniti da mu saljem pp cak i ako ukine tu funkciju.
Meni i Dodiku ne moze niko nista