Hocu reci, ima primjera, nije da nema

Moderator: Krokodil Behko
Izvini Soc, jesu li tvoji roditelji u braku? Slažem se da je pitanje neumjesno, al' zbog tvojih nekih izjava oko braka jednostavno se nameće.Socrates wrote: 08 Jun 2018, 07:08 Kako god da pričaš moraš o nekome pričati sa prezirom.
I ovi što su nju napali su je prezirali, sasvim je sigurno.
Što se tiče dužine trajanja braka, najduže traju brakovi kada muž mlati ženu a ona sve to stoicki podnosi i ne buni se. Dokazano.
Pa nisu je ljudi sigurno napali iz cista mira, morala je ceckat mecku.Socrates wrote: 08 Jun 2018, 07:08 Kako god da pričaš moraš o nekome pričati sa prezirom.
Što se tiče dužine trajanja braka, najduže traju brakovi kada muž mlati ženu a ona sve to stoicki podnosi i ne buni se. Dokazano.
Šališ se.Socrates wrote: 08 Jun 2018, 07:08 Kako god da pričaš moraš o nekome pričati sa prezirom.
Zaudara na dozu uzvisenosti i "povezanosti" sa nebesima. Licno sebi daje za pravo da zna da nikakvoj curi na svijetu... obican i prosjecan momak nije privlacan niti moze biti.Kao što to je i za svaku normalnu curu, bilo u Sarajevu ili negdje drugo, prosječan i običan. I nije privlačan
Eto covjek radi. Ne na nekoj visoko placenoj poziciji (nemamo svi iste mogucnosti ni za skolovanje, niti nam svima moze curiti mozak i kroz usi) ali radi. Ne ide ni krasti ni otimati. Sto je jako bitno, ako ne i najbitnije...Ne ceka dinar od babe i mame....Takvi tipovi jedva da
su sposobni da se brinu o subì...
O kome tacno?a kamoli o nekome drugom,
.ili eventualno budućoj porodici..
Bravo. Pogotovo ako studije placas sama.Ja studiram medicinu, dajem sve u roku, ambiciozna sam i imam visoke zahtjeve i standarde. Znam da vrijedim i shodno tome, tražim takvog muškarca
Nisam vidjela u `Bingu` da
za kasom radi neka moćna Instagram manekenka, mahom su to sve cure i žene, koje su obični prosjek. I niko se i ne lakata za te cure, jer nisu nimalo privlačne.
Takve romantične duše što propagiraju da se može živjeti od lažnih emocija, patetične romantike i uvenulih ruža
Mocna instagram manekenka...