Ja se tako izražavam. Naučio u Klubu Debatiranja u srednjoj školi.gospođa Brams wrote: 08 Jun 2018, 14:44Ne branis, ali se cudis zasto uopce komentiramoSocrates wrote: 08 Jun 2018, 14:33
A ko vama brani da komentirate? Jesam li ja to rekao? Ja diskutiram, a ako je vama to kontriranje, drago mi je. Naime, poenta diskusije je da se kontrira u stavovima.![]()
Ja samo primjećujem da i vi, kao i svi drugi ljudi na svijetu, imate neke standarde kada birate partnere, i to nekad daleko diskriminativnije nego ova djevojka, ali ste eto odlučili da stanete u odbranu jadnih skladištara i kasirki u Bingu.
I nije da je ovdje falilo iznošenja tih diskriminativnijih standarda.![]()
Neko hoće da uzima u obzir samo svoju vjeru, neko samo svoju nacionalnost, neko samo svoju rasu, itd.
E sad, zamislite šta time poručujete.
Ali ne, hajde da osnujemo Društvo za Zaštitu Skladištara u Bingu jer ih djevojka napade![]()
Ja mislim da si ti dosta toga iskonstruirao sto nitko uipce nije rekao, samo da bi mogao toboze poentirati.
Da, meni se ne sviđa nacin na koji cura govori o određenim grupama ljudi i smatram da je u krivu i da ima krivu sliku. Zasto je problem na to ukazati, to samo ti znas.

Ako ste očekivali da cete samo jedni drugima prebacivati lopticu u kritikovanju djevojke, onda mi je zao. That's life.