Da je kod mame valjalo neb dos'o k meni.

Moderator: spacebound
Ili još bolje nek uradi samuvijek_kontra wrote:..pa onda nek se on lijepo vrati kod mame i nek mu mama kuva, pere, cisti.![]()
Da je kod mame valjalo neb dos'o k meni.
Vexy wrote:
Ili još bolje nek uradi sam
..i naučila da ih koristi.uvijek_kontra wrote:Vexy wrote:
Tocno!![]()
Rodila mu majka ruke.
šta se odmah ljutite, ako mama bolje znaVexy wrote:..i naučila da ih koristi.uvijek_kontra wrote:Vexy wrote:
Tocno!![]()
Rodila mu majka ruke.
Samo da se potpisemstorm wrote: 01 Jun 2014, 21:32šta se odmah ljutite, ako mama bolje znaVexy wrote:..i naučila da ih koristi.uvijek_kontra wrote:Vexy wrote:
Tocno!![]()
Rodila mu majka ruke.![]()
šalim seja da sam žena, odmah bi tog sinčića vratio toj istoj mami
![]()
mislim, može neka sugestija tipa, ej...mama to tako pravi i dobro je, probaj ako ti se svidi....eventualno to a i ne treba ....jer znam po sebi da sam popizdio kad mi jedna bivša nonstop kod svakog problema i pitanja počela....moj tata je.........a da ga pozoveš i pitašebo te tata, ajd njemu sad
![]()
komsija wrote: 26 Mar 2011, 14:03 Eh, i ovo je jedna tema i to ona bracna, ali hajde da pokusamo da i to 'prezvacemo"
problem s kojim se susrecu mladi bracni parovi je i ovaj:Sve sto zene rade ONI imaju primjedbu, moja mama to radi drugacije i mislim da je bolje
Npr. zene kuhaju i njima se ne svidje, one peglaju njegovu odjecu, on ima primjedbu, i tako puno takvih stvari
Ja cu reci svoje misljenje, ja vise volim kako to moja zena radi, jer ipak sam navikao na nju i nisam pravio poredjenja sa svojom mamom
Valjda smo u pocetku bili srodne duse i dobro smo se razumijevali
Sta mislite o ovoj temi
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests