Ma kakvi zaboravim, provirim ja s vremena na vrijeme a kad nemam vremena pisati i ne ulazi mi se, kad se ne mogu posvetiti 100%
Bila na moru sa svojima, onda cuvala malca dok je vrtic bio zatvoren . Sad sam kuci i ujedno i ovdje
Moderator: VIP

Ma kakvi zaboravim, provirim ja s vremena na vrijeme a kad nemam vremena pisati i ne ulazi mi se, kad se ne mogu posvetiti 100%

Razumijemo seSibila wrote: 11 Jun 2018, 13:28 a sad da porucim...
munja...glede onog posta kladionica..bacanje love...odgovirila sam opsirno ali nesto mi odleti post..i nisam imala zivce da ponavljam.
ugl. i ja mislim da je cisto bacanje manija....
a ekipa se fura da kao zna nesto...![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
storm wrote: 11 Jun 2018, 19:41Razumijemo seSibila wrote: 11 Jun 2018, 13:28 a sad da porucim...
munja...glede onog posta kladionica..bacanje love...odgovirila sam opsirno ali nesto mi odleti post..i nisam imala zivce da ponavljam.
ugl. i ja mislim da je cisto bacanje manija....
a ekipa se fura da kao zna nesto...![]()
Meni je fascinantno gledati...kako ljudi rade ko konji, onda prospu sve u kladionici, kocki...
Kad dobiju, pokazuju mjesec dana svima...kad popuse, onda skrgucu zubima, puna pepeljara promasenih, zguzvanih listica ispred njih
Tu i takvu silinu gluposti nisam nikad shvatio...
Ok, ja volim potrositi, sve sam, samo ne stipsa...ali da uz to ja i ljudi pored mene ne uživaju....ne vidim smisla....a drhtanje, psovanje, do zadnje minute tekme, za moju lovu, nije uzitak...nego jebena bolest.
Ima stotinjak ljudi na svijetu, koji dobro zive od toga...stimaju tekme, muljaju....ostali su svi, kad tad pljugica....naravno, to nece nikad priznati...
Ide prica...haaaa cuuuuj, jos sam u plusu, znaaaas...
Jesi my ass...nisi nikud otisao 15 godina, vozis auto na leasing, hodas ko dronjo okolo...userem ti se u plus![]()

Tebe zenimo u Brcko, ne gine tiSocrates wrote: 12 Jun 2018, 12:53 Mene moji na poslu ne proganjaju, al' mog'o bih je i ja razbacat', kad je već tak'i vakat.![]()
jeste....kad odstojeeee bolje su...Chloe wrote: 12 Jun 2018, 12:49 Joook, generalka je bila,
nemam potrebe za nekim posebnim radovima po kući osim onim svakodnevnim,
jedino baklavu i kadaif napraviti, to planiram sutra jer su ljepši nakon kad odstoje.![]()
Julia-Klara wrote: 12 Jun 2018, 12:56
@Heidi ovdj enema Turskih prodavnica, plus sto mi je baklava najbolja kad je sama napravim...Ili mama![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests