Bío je to dozivljaj....
A jutros me cuvao ovaj brko.... Gotov pet sati je proveo na autu.... A navozala sam se...
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Sto ga nisi pratio i vidjeo o cemu se radi pa nam lijepo nastavak price do kraja ispricao..sad ovako nista neznamo sta se poslije desilo...Mutevelija wrote: 12 Jun 2018, 13:41 Lijepo sjedim u parku odmaram, istom dodje jedan mladic sjedi pet minuta kod mene na klupi , zazvoni mu telefon, javlja se :
:"Halo
Evo njih dvije klupe od mene
Re evo izgleda primijetili su me, se evo idem za njima".
Ja u fazonuWTF jel ovo mafija ili je undercover policija ode za dvojicom slijediti ih.
Ko bi rekao da se nije javio na mobitel ne bi ni znao.

Da i mene interesuje, nije da ima muskaraca online osim mene pa nije ni teskoHeidi wrote: 12 Jun 2018, 13:59 Hanibalčiću, kakav je osjecaj kad si omiljen kod zena, pisi nam malo o tome.![]()
Mutić te ismijava. Ljubomoran je.Hannibal wrote: 12 Jun 2018, 14:05 huh nmg jos da razlucim jel mi to dar il prokletstvo. spopadaju me sa svih strana

Jedva ostadoh na stolici da sjedim... Malo je falilo da pocnem skakati po office-u. Vidi kako gledaina wrote: 12 Jun 2018, 13:24 Sinoc sam poslije dugoooo godina vidjela svitca....
Bío je to dozivljaj....![]()
A jutros me cuvao ovaj brko.... Gotov pet sati je proveo na autu.... A navozala sam se...![]()
IMG_20180612_091446.jpg
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests