Ja sam razmisljala da vratim svoju prirodnu.. tamno smedju.. ili crnu.
Koliko god volim crvenu dosadilo mi je farbanje, i tako se brzo ispire, izrastaji poslje par dana.
A i promjene radi, dugo sam vec crvena..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jos,josgospođa Brams wrote: 09 Jun 2018, 21:54 Hvala.
Nemam vise volje ni zivaca za dugu kosu, izgleda nezdravo sta god da s njom napravim, sve sam to ispucano morala odrezat, nekih 20 cm. Mislim da cu ostati ovako na duze vrijeme, stoput mi je lakse.

Brams ...

znas sta,to lizanje uha.....bilo sta sto ima veze sa tzv erogenom zonom zvanom uho je nedopustivo!!!!!Rum wrote: 12 Jun 2018, 13:39 Dobro je, sve dok se rukom mora skloniti kosa da se poljubi vrat i lizne uho ponekad i ugriz![]()
pa ja...u svojeJulia-Klara wrote: 12 Jun 2018, 14:37 De ti to u svoje ime, ziva bila.
Meni oko uha, i pola posla vec odradjeno![]()

Nije uho krivo sto te neki guster napaoSibila wrote: 12 Jun 2018, 14:30znas sta,to lizanje uha.....bilo sta sto ima veze sa tzv erogenom zonom zvanom uho je nedopustivo!!!!!Rum wrote: 12 Jun 2018, 13:39 Dobro je, sve dok se rukom mora skloniti kosa da se poljubi vrat i lizne uho ponekad i ugriz![]()
jednom davno mi se trefio balavi jezik u uhu i oko uha .....ijaoooo![]()
![]()
![]()

ne zelim da vidim kako znalci rade.....trauma se pretvorila u fobiju ....spacebound wrote: 12 Jun 2018, 15:31Nije uho krivo sto te neki guster napaoSibila wrote: 12 Jun 2018, 14:30znas sta,to lizanje uha.....bilo sta sto ima veze sa tzv erogenom zonom zvanom uho je nedopustivo!!!!!Rum wrote: 12 Jun 2018, 13:39 Dobro je, sve dok se rukom mora skloniti kosa da se poljubi vrat i lizne uho ponekad i ugriz![]()
jednom davno mi se trefio balavi jezik u uhu i oko uha .....ijaoooo![]()
![]()
![]()
.Da vidis kako to znalci rade
![]()
zamisli kazem....hajd opisi....al ono detaljno....hahhahaJulia-Klara wrote: 12 Jun 2018, 15:09 Uf, kako je mene jedan macan "oblizao" preko vrata do uhaOnako, nenadano
ponovilo se dabogda

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests