u pravu je rum....kame ce da rade.....

Moderator: VIP
Sibila wrote: 13 Jun 2018, 16:43 kako mi niko nije lajkao tene....![]()
u pravu je rum....kame ce da rade.....![]()
Nema na cemu
djuvec
i ti sevape ubiresHannibal wrote: 13 Jun 2018, 19:18 meni sinoc bili neki bosnjaci na iftaru, nisu pojeli ni 10 mantija svi zajedno. reko jestel vi normalni nemojte da me.vrijedjate jedite to, oni uzeli jedu supe i rize... al haj ostalo mi je za danas
... podvrni malo pantalone .... mozda ti i pomogne .....Hahik wrote: 14 Jun 2018, 19:01 O tome kako mi se obaveze gomilaju.
Opsovao bih, al' neću. Riješio sam da smanjim psovke i budem kulturan.
A razmišljam i o tome da se opustim, pustim stomačinu, već imam bradu pa da spojim. Šta će mi pločice, trening, stres šta ću jesti, koliko. Al', opet nešto ne znam.
Treninzi, briga o zdravlju bi trebali biti zadovoljstvo i opuštanje, ili ja griješim.Hahik wrote: 14 Jun 2018, 19:01 O tome kako mi se obaveze gomilaju.
Opsovao bih, al' neću. Riješio sam da smanjim psovke i budem kulturan.
A razmišljam i o tome da se opustim, pustim stomačinu, već imam bradu pa da spojim. Šta će mi pločice, trening, stres šta ću jesti, koliko. Al', opet nešto ne znam.
Bilo mi je zadovoljstvo prije, bilo je čak i zanimljivo, ali sada mi počinje ići na živce. Dodatna obaveza i ograničenje.Chloe wrote: 14 Jun 2018, 20:33 Treninzi, briga o zdravlju bi trebali biti zadovoljstvo i opuštanje, ili ja griješim.![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 14 guests