Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mijenjam šefa ovaj mjesec. Pa sam neki posao koji se radi mjesečno a on od njega napravi "slučaj" - riješila u rekordnom roku bez problema,
na oduševljenje kolegica i kolega ....
Mijenjam šefa ovaj mjesec. Pa sam neki posao koji se radi mjesečno a on od njega napravi "slučaj" - riješila u rekordnom roku bez problema,
pa daj nalog....kao zamjenica shefa isplati sebi stimulaciju za taj rekordan rok a
i napravi da ne sazna...
uzmi nalog blagajne ...isplati sebi...knjizi na reprezentaciju.. ostale vanjske troskove.....gorivo sta znam...
pa daj nalog....kao zamjenica shefa isplati sebi stimulaciju za taj rekordan rok a
i napravi da ne sazna...
uzmi nalog blagajne ...isplati sebi...knjizi na reprezentaciju.. ostale vanjske troskove.....gorivo sta znam...
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Nice try wrote: 13 Jun 2018, 17:04
Mučno i nikakvo
prošetaj malo na čist zrak... prebaci misli na mesto sto voliš ... diši duboko i zamisli da si na moru u vrijeme zalaska sunca... čuješ talasa .. sve lijepe boje oko tebe... bacaš kamecimce i čuješ ono “pluf”... “pluf”...
Mala_Mu wrote: 13 Jun 2018, 17:27
Neurozno
Glava mi puca od naroda. Mrzim srijedu.
Kako znaju iscrpiti energiju.
prošetaj malo na čist zrak... prebaci misli na mesto sto voliš ... diši duboko i zamisli da si na moru u vrijeme zalaska sunca... čuješ talasa .. sve lijepe boje oko tebe... bacaš kamecimce i čuješ ono “pluf”... “pluf”...
Neurozno
Neurozno