Prvo sam sebe sjebem, jer ne kontam kako sam zapamtio da joj je rođendan, nikada ne pamtim datuma i brojeve.

Odem na forum da provjerim, kad ono stvarno rođendan.

Sretan rođendan, Toxic.

Ali ja nisam rodjena u BiHstatebriga wrote: 21 Jun 2018, 15:00pretpostavila sam , jer vecinom Srbi iz BiH prakticiraju ekavicu , bez obzira da li su zivjeli u Srbiji ili netoxic wrote: 21 Jun 2018, 05:23Ljudi pricaju onako kako su navikli u mestu gde su odrasli, iako mozda nije njihovo rodno mesto.
Posto ocigledno ciljas na mene, ne znam odakle si izvukla da sam ja srpkinjail' to zakljucujes na osnovu ekavice
![]()
ok, ti si rodjena u BiH , ali roditelji nisu vjerovatno pricali ekavicu, zato sam podvukla neobicnost
u Srbiji svi pricaju ekavicu , u BiH iskljucivo Srbi i to na silu![]()
lijepo sam obrazlozlila, ne znam, sto ti nije jasnotoxic wrote: 21 Jun 2018, 15:39Ali ja nisam rodjena u BiHstatebriga wrote: 21 Jun 2018, 15:00pretpostavila sam , jer vecinom Srbi iz BiH prakticiraju ekavicu , bez obzira da li su zivjeli u Srbiji ili netoxic wrote: 21 Jun 2018, 05:23Ljudi pricaju onako kako su navikli u mestu gde su odrasli, iako mozda nije njihovo rodno mesto.
Posto ocigledno ciljas na mene, ne znam odakle si izvukla da sam ja srpkinjail' to zakljucujes na osnovu ekavice
![]()
ok, ti si rodjena u BiH , ali roditelji nisu vjerovatno pricali ekavicu, zato sam podvukla neobicnost
u Srbiji svi pricaju ekavicu , u BiH iskljucivo Srbi i to na silu![]()
Ne razumem uopste point ovog tvog izlaganja?
Nije mi jasan tvoj upad na rodjendansku temu s pricom o ekavici. Bedan ti pokusaj provokacije.
Logika ti nije jaca strana. Bolje da prestanes gurati nos gde mu nije mesto.statebriga wrote: 21 Jun 2018, 18:09
aha, roditelji ti nisu iz BiH![]()
nije provoacija, jer je Socrates rekao da si zemljakinjazato sam pretpostavila da si iz BiH
![]()
pa sto se ljutistoxic wrote: 21 Jun 2018, 18:25 wow, lol, hoces i aplauz?
Onaj ko treba da zna ko sam i sta sam, zna, cak i na forumu. Ne baljezgaj vise, zivota ti.