Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23658 times
- Been thanked: 6218 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
...odoh vala, sta cu ja sama sa toliko muskaraca, na forumu?! 

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ma I mi smo svi sredovjecne gospodje iz Tuzlanskog Kantona.
. . . . . . . . .
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4335 times
- Been thanked: 3265 times
Samo disciplina, sretno s oporavkomBla wrote: 23 Jun 2018, 15:21 ujutro pettit sa mlijekom bez laktoze
za ručak nekakvu čorbicu bez masnoća i par nekakvih krekerčića
i navečer kuhani krompir sa malo mladog sira
i tako evo čitavu vječnost, svaki dan, i što je najčudnije, ništa od toga mi još nije dojadilo![]()

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40722 times
- Been thanked: 27133 times
- Status: Online
Nice try wrote: 23 Jun 2018, 16:57Samo disciplina, sretno s oporavkomBla wrote: 23 Jun 2018, 15:21 ujutro pettit sa mlijekom bez laktoze
za ručak nekakvu čorbicu bez masnoća i par nekakvih krekerčića
i navečer kuhani krompir sa malo mladog sira
i tako evo čitavu vječnost, svaki dan, i što je najčudnije, ništa od toga mi još nije dojadilo![]()
![]()
Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3900 times
- Been thanked: 2933 times
... dobio sam ... PP ...
...
...

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Zamal' da dobiješ još jedan

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9835 times
- Been thanked: 16576 times
E'o i mene jedva zive 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pričaj

Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- spacebound
- Urednik foruma
Jutros sam se ured ispovracala, na polasku se jedva odvojila od wc skoljke.Mislim da sam pricanje i pisanje dobro obavila, mislim da sam citanje pala, a za slusanje nisam sigurna.Doruckovala sam maloprije.Rezultati za 4-5 dana, ao ne skiknem do tad

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Moras se brinuti, džaba.spacebound wrote: 23 Jun 2018, 17:36Jutros sam se ured ispovracala, na polasku se jedva odvojila od wc skoljke.Mislim da sam pricanje i pisanje dobro obavila, mislim da sam citanje pala, a za slusanje nisam sigurna.Doruckovala sam maloprije.Rezultati za 4-5 dana, ao ne skiknem do tad![]()
Tako moja kćerka kad radi test, odmah zna sta je pogriješila, sta nije.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- spacebound
- Urednik foruma
Ma ja.Citanje je bilo uzasno tesko, a vremena malo, vise sam isla na srecu nego na znanje.a sta cu padnem - padnem.Ima ispita 

-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
zemljak, napisao si ovo:

a potom si ovako obrazlozio :Socrates wrote: 21 Jun 2018, 02:04 zemljakinjo u tudjini i najbolja fotografkinjo Bosanskog Foruma.....![]()
kreativno si izbrabonjao obrazlozenje, koje je naravno, totalni nonsenseSocrates wrote: 22 Jun 2018, 18:08
Zemljakinjom sam je nazvao jer živi u Kanadi, a Forum sam nazvao tudjinom u šali.

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40722 times
- Been thanked: 27133 times
banova tebe tvoj behkostatebriga wrote: 23 Jun 2018, 17:42 zemljak, napisao si ovo:
a potom si ovako obrazlozio :Socrates wrote: 21 Jun 2018, 02:04 zemljakinjo u tudjini i najbolja fotografkinjo Bosanskog Foruma.....![]()
kreativno si izbrabonjao obrazlozenje, koje je naravno, totalni nonsenseSocrates wrote: 22 Jun 2018, 18:08
Zemljakinjom sam je nazvao jer živi u Kanadi, a Forum sam nazvao tudjinom u šali.
![]()

Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Krokodilku cu zato kupiti cokoladu od feferonaRum wrote: 23 Jun 2018, 17:57banova tebe tvoj behkostatebriga wrote: 23 Jun 2018, 17:42 zemljak, napisao si ovo:
![]()
![]()

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
sad bas nesto kontam za te izbore u kanadi, sto npr u ontariju budu prve srijede u junu i to u toku radnog vremena. to rade da bi vise ljudi glasalo msm. jer nekom je mrsko da kvari vikend da ide glasat al da se napravi pauza u radnom vremenu od 2-3 sata moze
🐽
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9630 times
- Been thanked: 11376 times
spacebound wrote: 23 Jun 2018, 17:36Jutros sam se ured ispovracala, na polasku se jedva odvojila od wc skoljke.Mislim da sam pricanje i pisanje dobro obavila, mislim da sam citanje pala, a za slusanje nisam sigurna.Doruckovala sam maloprije.Rezultati za 4-5 dana, ao ne skiknem do tad![]()
Ja bih volio da padneš i ostaneš sa nama

- spacebound
- Urednik foruma
Lupam te po prstima 

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Draga Space pa șto tolika trema. Shvatam želju, shvatam situaciju ali previše si sebi nabila pritisak i u takvom stanju se lako podbaci, ne pokažeš pravo znanje.spacebound wrote: 23 Jun 2018, 17:36Jutros sam se ured ispovracala, na polasku se jedva odvojila od wc skoljke.Mislim da sam pricanje i pisanje dobro obavila, mislim da sam citanje pala, a za slusanje nisam sigurna.Doruckovala sam maloprije.Rezultati za 4-5 dana, ao ne skiknem do tad![]()
Nadam se da ćeš sve položiti kao što sam ti tamo već rekla, bilo bi mi žao da joş jednom isto prolaziš.

- spacebound
- Urednik foruma
Pa pokusavala sam pricat sa sobom, urazumit se ali ne ide.Dzaba sto ja u glavi to racionalizujem kad tijelo ima svoje reakcije na stres ;cudi