laganini wrote:ima ovo tvoje uporište ali misli su mi bile na nečem drugom..nema veze..
mislis ove sto glume....ono nesto..............ebala bi se al da ne udje....jel to..............ono drzi te u neizvjesnosti

Moderators: spacebound, Duminjo
laganini wrote:ima ovo tvoje uporište ali misli su mi bile na nečem drugom..nema veze..
kim jong un wrote:neki tvrde da će, pitate li dovoljan broj žena za seks, barem jedna od sto pristati na vašu ponudu
dok će od sto posto veći postotak muških pristat.
kim jong un wrote:neki tvrde da će, pitate li dovoljan broj žena za seks, barem jedna od sto pristati na vašu ponudu
ODMAH DOĐE VADI NOVČNIK I KAŽE JESI ZA SEK?HITAN ODGOVOR?Tigris wrote:kim jong un wrote:neki tvrde da će, pitate li dovoljan broj žena za seks, barem jedna od sto pristati na vašu ponudu
ne razumijem temu....mislis da me neko samo pita Tigirs jesi li za seks...............ko ono ej jesi za kafu ......ili zaustavi te na ulici e sta ima kako si......jesi za sex..........jel to mislis..............ili te nazove pita kako si jes se umorila na poslu a onda ide..........ej jesi mozda za neki sex![]()
![]()
............ma jesam sto nisam ba
jarane
zar je to bitno kad zagusti?kim jong un wrote:aha...koliko ti je godina?Zagorka wrote:1.može,nema problema........
tako i nikako drugačije...
mali zeleni... ti mislis svaka zena kurva , jel?kim jong un wrote:ODMAH DOĐE VADI NOVČNIK I KAŽE JESI ZA SEK?HITAN ODGOVOR?Tigris wrote:kim jong un wrote:neki tvrde da će, pitate li dovoljan broj žena za seks, barem jedna od sto pristati na vašu ponudu
ne razumijem temu....mislis da me neko samo pita Tigirs jesi li za seks...............ko ono ej jesi za kafu ......ili zaustavi te na ulici e sta ima kako si......jesi za sex..........jel to mislis..............ili te nazove pita kako si jes se umorila na poslu a onda ide..........ej jesi mozda za neki sex![]()
![]()
............ma jesam sto nisam ba
jarane
Samo ti pitaj svaku imas moj blagoslov , nista lose u tome nema , one to volekim jong un wrote:neki tvrde da će, pitate li dovoljan broj žena za seks, barem jedna od sto pristati na vašu ponudu
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests