A sve je krenulo od toga da ni ta tema kao i sportski događaj nisu za politiku, nego aj...
Bolje mi je da se pravim Englez i popijem čaj u 5.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ono što gajiš u sebi, to će se i razvijati.Treba razmisliti šta se može preduzeti da bi ti bilo bolje i možeš li ti i na koji način uticati da promeniš neke stvari.

Hej, nemoj se praviti Englez, optuzice te Dodik za kontraspijunazusrculence7 wrote: 26 Jun 2018, 16:30 Nisi ti mene ništa skontao, poenta priče je da ono što gajiš u sebi, to će se i razvijati.Treba razmisliti šta se može preduzeti da bi ti bilo bolje i možeš li ti i na koji način uticati da promeniš neke stvari.
A sve je krenulo od toga da ni ta tema kao i sportski događaj nisu za politiku, nego aj...
Bolje mi je da se pravim Englez i popijem čaj u 5.![]()

draga ina, niisi u tokuina wrote: 26 Jun 2018, 17:46ono što gajiš u sebi, to će se i razvijati.Treba razmisliti šta se može preduzeti da bi ti bilo bolje i možeš li ti i na koji način uticati da promeniš neke stvari.
![]()

Jelo to meni nešto na moj računsrculence7 wrote: 26 Jun 2018, 16:30 Nisi ti mene ništa skontao, poenta priče je da ono što gajiš u sebi, to će se i razvijati.Treba razmisliti šta se može preduzeti da bi ti bilo bolje i možeš li ti i na koji način uticati da promeniš neke stvari.

Nijo.Mutevelija wrote: 26 Jun 2018, 20:05Jelo to meni nešto na moj računsrculence7 wrote: 26 Jun 2018, 16:30 Nisi ti mene ništa skontao, poenta priče je da ono što gajiš u sebi, to će se i razvijati.Treba razmisliti šta se može preduzeti da bi ti bilo bolje i možeš li ti i na koji način uticati da promeniš neke stvari.
![]()

gdje se to moras daj lokaciju da zabranim sharkovima pristup