Što ga bogati, neka od vas ne oženi, nek ima nekog takvog korisnog, kod kuće?

Moderator: Krokodil Behko
Mah, taman da je ko tenk pri ovoj brzini koja se spominje-ne bi ostalo nista od njega.Veca wrote: 01 Jul 2018, 19:46 ...eto, jako auto, BMW, sigurno...ali pogledajte ga kako sad' izgleda!
![]()
Hvala, Veciko, vjeruj da je to jedna od ljepsih zelja koju mozes nekome pozeljeti
ne sjećam se tačno, ali mislim da nisam brže od 235 jer nije ona škoda mogla više
Bla wrote: 01 Jul 2018, 23:02ne sjećam se tačno, ali mislim da nisam brže od 235 jer nije ona škoda mogla više![]()
ama 120 je dovoljno, ne kuzim vasu potrebu da vozite tako brzoKrokodil Behko wrote: 01 Jul 2018, 23:29Bla wrote: 01 Jul 2018, 23:02ne sjećam se tačno, ali mislim da nisam brže od 235 jer nije ona škoda mogla više![]()
Puno.
Nije da ne bih smio ili umio, nego sam takav da zaključim, kako neću moći da pušim, dok vozim baš tolikom brzinom, kao što to bezbjedno radim, na 130-140, po autoputu![]()
prave za takve vozace poput tebe, koji su spremi ubiit sebe i druge na putuBla wrote: 01 Jul 2018, 23:50 pa zašto prave aute koji mogu ići preko 120 ako se neće i voziti onoliko koliko mogu
(tamo gdje mogu)
Rijetki su takvi pušači. Meni su prebacivali da sam nikakav pušač baš zbog toga.
Hannibal wrote: 01 Jul 2018, 23:38 ja ne smijem da istresam onaj pepeo u pepeljaru jer ce vidjet stari a da bacam kroz prozor to mi seljacki pa ni ne pusim u autu
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests