Hannibal wrote: 24 Jul 2018, 20:07 aa takvi su oni. moj stari bas radi sa nekim arapima iz kuvajta i oni kad dodju u sa dovedu svoje sluge sa sobom pa otprilike znam kako se ponasaju prema njima
Jel ima seksualnog ropstva?
Moderator: VIP

Hannibal wrote: 24 Jul 2018, 20:07 aa takvi su oni. moj stari bas radi sa nekim arapima iz kuvajta i oni kad dodju u sa dovedu svoje sluge sa sobom pa otprilike znam kako se ponasaju prema njima

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa i Sondosica to radi njima, u čemu je problem?mehaning wrote: 25 Jul 2018, 11:21 Ja bi to natjerao ribati pod na koljenima sa istrošenom čekom...
I nema papice dok sve ne sjaji...![]()
Što se mene tiče, može komotno ostati zamotana...Oblak wrote: 25 Jul 2018, 12:16Pa i Sondosica to radi njima, u čemu je problem?mehaning wrote: 25 Jul 2018, 11:21 Ja bi to natjerao ribati pod na koljenima sa istrošenom čekom...
I nema papice dok sve ne sjaji...![]()
![]()
I ko zna kroz kakve mučne siutuacije je prošla ova divna djevojka pa je ovako istupila. Podrška i od mene![]()
Nama je ovo šokantna izjava, a u njihovom podneblju je nešto normalno i ne treba čuditi ovakvo razmišljanje djevojke.ina wrote: 25 Jul 2018, 09:47 Tamo gdje postoji slicno ljudsko tretiranje, tesko je od danas do sutra, ocekivati puno drugacije razmisljanje.
Iako smo u 2018.

Nice try wrote: 25 Jul 2018, 16:10Nama je ovo šokantna izjava, a u njihovom podneblju je nešto normalno i ne treba čuditi ovakvo razmišljanje djevojke.ina wrote: 25 Jul 2018, 09:47 Tamo gdje postoji slicno ljudsko tretiranje, tesko je od danas do sutra, ocekivati puno drugacije razmisljanje.
Iako smo u 2018.

Da... I sve dok neko (pa onda brojno) ne zapocne muckati glavom drugacije svi ce vukovi ostajati na broju. Ovce i tako samo bleje i slijede.Nice try wrote: 25 Jul 2018, 16:10Nama je ovo šokantna izjava, a u njihovom podneblju je nešto normalno i ne treba čuditi ovakvo razmišljanje djevojke.ina wrote: 25 Jul 2018, 09:47 Tamo gdje postoji slicno ljudsko tretiranje, tesko je od danas do sutra, ocekivati puno drugacije razmisljanje.
Iako smo u 2018.