Evo ja se spremam na muzikumadam Bovary wrote:i jagejsha wrote:Sinoć sam se divno provela

Moderator: VIP
Evo ja se spremam na muzikumadam Bovary wrote:i jagejsha wrote:Sinoć sam se divno provela
jel ti krivovisper wrote:Tiha voda brda valja a ipak je volim cmvt12
odlicni su ti vicevi na temi janicari i kosovska bitka, eDr.Vejsil Hetjimitj wrote:Ocu bre vic da ispricham a ne znam dje?
slazem se djevojchiceLuna. wrote:ne vidim razloga da se zakljucava tema o kosovskoj bitci... pretjeruje se s ovo cenzurom stvarno vise
Luna. wrote:ne vidim razloga da se zakljucava tema o kosovskoj bitci... pretjeruje se s ovo cenzurom stvarno vise
nisu se smirili samo prebaciliMaja wrote:Luna. wrote:ne vidim razloga da se zakljucava tema o kosovskoj bitci... pretjeruje se s ovo cenzurom stvarno vise
Zašto Luno imaš običaj govoriti da se ne zaključavaju teme, ne brišu postovi itd, a sama ne učestvuješ u njima?
I to napišeš uvijek naknadno kad je gotova stvar.
A da nije zaključana neko drugi bi rekao zašto se na forumu dozvoljava takvo pisanje.
Tema je krenula u lično prepucavanje i off pa je zaključana na par sati dok se pojedinci smire.
Moj je kratak al' zato tanakMORENA wrote:da spasim Cicmila, vic je propo ali bas,,,
ispricao mi drug hercegovac
Sede hercegovac, srbin i hrvat i pricaju o qrcevima.
Kaze srbin: Moj je debeo!
Hrvat: Moj je dug!
A hercegovac: moj je srpsko-hrvatski
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests