Klasični SDP-ovac.

Moderator: Krokodil Behko
Ako nećete u politiku, izlazite li na izbore? Glasate li barem?
- Ne! Uvijek sam zauzet, na nekom koncertu, pjevam negdje... Doduše, glasao sam onda, ono prvi put - 1991. godine.
Za SDA?
- Ma ne! Za SDP! Ja sam socijaldemokrata onog kova. Moram priznati da ni moja porodica ne glasa. Uvijek su sa mnom i onda ne možemo glasati. Kažem ti, moje je društvo bilo Nijaz i ona njegova ekipa. Dobar sam i s ovima u SDP-u sada. Vidim se s Nerminom Nikšićem, pozdravimo...
Crkaje da, slažem se, ali opet koncerte odradi dobro. Bar ja nisam imala priliku doživjeti zabušavanje. Mada, ne mogu tvrditi da nema i toga.
Bježi bona ovo sam pričala s njegovim kolegamaChloe wrote: 21 May 2019, 22:27Crkaje da, slažem se, ali opet koncerte odradi dobro. Bar ja nisam imala priliku doživjeti zabušavanje. Mada, ne mogu tvrditi da nema i toga.Zagorka wrote: 21 May 2019, 22:12
![]()
Šta bolan pričaš, propo mu glas, liječio se od alkoholizma, zadnjih 15 godina zabušava uživo i crkaje, a jedino je popularan što je čovjek iz raje
.
Ok, prati trendove, zaokreće ritam. Komercijala.
Nisam meni niko pričao nego bila, odradio je dobro koncert, tačno, crkaje, uzima pauze ali bar što je pjevao odradio je dobro. Npr. Aca Lukas, podbacio totalno...Zagorka wrote: 21 May 2019, 22:33Bježi bona ovo sam pričala s njegovim kolegamaChloe wrote: 21 May 2019, 22:27
Crkaje da, slažem se, ali opet koncerte odradi dobro. Bar ja nisam imala priliku doživjeti zabušavanje. Mada, ne mogu tvrditi da nema i toga.![]()
Dvije riječi: da čujem vas![]()
"A sad moj kolega Bebek".
Fala ti ziv bio.
Vise je komunjara otislo u SDA, HDZ I SDS nego sto ih je ostalo u SDP-u.Mutevelija wrote: 29 Jul 2018, 16:11 Ovi iz SDA makar znaš da su zeleni i toga se drže, a ovi iz SDP-a sad bi (isli na obiljezja partizana i ucili im fatihe) a cas bi isli u džamiju na Džumu, ovi iz SDA makar samo idu na džumu.
Klasični SDP-ovac.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest