O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9838 times
- Been thanked: 16586 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Muski vole kolace, i hajd budi karakter kad ih napravis da ne jedes 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40762 times
- Been thanked: 27177 times
a kupaci jos nisi probala
Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
- spacebound
- Urednik foruma
Jesam, i pronosala 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- toxic
- Forum [Bot]
- Been thanked: 1 time
Dal da odem raditi nalaze za stitnu zlezdu opet...
Prosle godine sam radila, sve bilo ok, na kraju me poslali psihijatru. Sad mi opet poceli isti simptomi...
Srculence
Prosle godine sam radila, sve bilo ok, na kraju me poslali psihijatru. Sad mi opet poceli isti simptomi...

Srculence

𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1638 times
- Been thanked: 3060 times
To je za hodze ili popa ili remze, mogu biti sejtancici
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- spacebound
- Urednik foruma
toxic wrote: 31 Jul 2018, 18:10 Dal da odem raditi nalaze za stitnu zlezdu opet...
Srculence![]()

- toxic
- Forum [Bot]
Nemam, od kad sam se preselila nisam se nigde registrovala, kad zatreba samo u walk-in clinic. Ta sto mi je bila porodicni tamo se penzionisala, a ne bi kod nje ni isla, opet ce mi uputnicu za psihica datispacebound wrote: 31 Jul 2018, 18:14toxic wrote: 31 Jul 2018, 18:10 Dal da odem raditi nalaze za stitnu zlezdu opet...
Srculence![]()
imas li porodicnog doktora?Da njemu opises simptome, a on ce te dalje uputiti
![]()

Hm, ne znam dal' mogu u walk-in da mi daju uputnicu s obzirom da nemam porodicnog.

𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Meni je šopska, pileća ili bilo koja druga salata normalan obrok.spacebound wrote: 31 Jul 2018, 17:51 Pa sta cu sa salatomK'o da nisam ni jela. a i ko ce odolit mirisu.Kuca je vec kontrolisana sredina
Kad sam kod nekog, isto jedem sta se stavi na sto
A kuci sam izbacila vecinu tijesta, hljeb uopste ne jedem, kiflice i sva ona ostala divna tijesta vise ne pravim.Ima tome par mjeseci.Moram zbog crijeva, pa sam nekako prezalila.Ali da zivim samo od sirovog povrca i bez grickalica ne moguNit meni treba da skidam 5, 10, 15 kg Samo mi smeta sto kad se debljam ide mi sa strana iznad straznjice, pa moram pazit kako cu se obuci i onda se osjecam odvratno.Evo danas sam rucala prsa bez hljeba i vec gladna, pa cu kasnije ogulit krastavac i pojesti
![]()
![]()
.

Sve ti je u glavi.

Kretanje ne to pokući, fizički neki rad, sport, ples, trčanje, biciklizam, nešto poduzimaj ... Ja sa 43 godine nemam ni stomaka ni šlaufa, ni kad sam bila najdeblja, iako mi je sjedeći posao.... Na plażi kad se s nekim upoznam najčešće nevjeruju da imam troje djece, i koliko godina imam, ali se pokaže i da imam puno više kondicije nego puno mladje žene od mene.

- spacebound
- Urednik foruma
Ja sam i prirodno oblije gradje, uvijek sam imala stomacic, sad mi je i manji nego prije djece
, ti si cini mi se manekenski tip, i veca od mene za glavu 
Sto se tice kondicije nije da se krecem pretjerano, ne bavim se niti sam ikad ikakvim sportom, ako ne racunam lastis iz djetinjstva, ali sam izdrzljiva, jaka i mogu dobro povuci

Sto se tice kondicije nije da se krecem pretjerano, ne bavim se niti sam ikad ikakvim sportom, ako ne racunam lastis iz djetinjstva, ali sam izdrzljiva, jaka i mogu dobro povuci

- toxic
- Forum [Bot]
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
spacebound wrote: 31 Jul 2018, 18:28 Ja sam i prirodno oblije gradje, uvijek sam imala stomacic, sad mi je i manji nego prije djece, ti si cini mi se manekenski tip, i veca od mene za glavu
Sto se tice kondicije nije da se krecem pretjerano, ne bavim se niti sam ikad ikakvim sportom, ako ne racunam lastis iz djetinjstva, ali sam izdrzljiva, jaka i mogu dobro povuci![]()

- Mutevelija
- Selonačelnik
Dear Salim se
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- toxic
- Forum [Bot]
Hajde de... izgleda da sam napeta vise nego obicno pa ne prepoznajem salu. sorryMutevelija wrote: 31 Jul 2018, 18:40Dear Salim se

𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Mutevelija
- Selonačelnik
Nisam htio dear napisati ali de sakrio sam se valjda nije sta ozbiljnotoxic wrote: 31 Jul 2018, 18:45Hajde de... izgleda da sam napeta vise nego obicno pa ne prepoznajem salu. sorryMutevelija wrote: 31 Jul 2018, 18:40Dear Salim se![]()

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Da samo prodje ovaj dan
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
uzivaj u životu, u hrani, mani se kojekakvih dijeta i gluposti.. Ako bas hoces da malo smaras, dijeta nije riješenje uvjek..promjeni ishranu i kreći se,, nemoras dizati tegove i provoditi sate u teretani, šetaj, trci, biciklaj..spacebound wrote: 31 Jul 2018, 18:28 Ja sam i prirodno oblije gradje, uvijek sam imala stomacic, sad mi je i manji nego prije djece, ti si cini mi se manekenski tip, i veca od mene za glavu
Sto se tice kondicije nije da se krecem pretjerano, ne bavim se niti sam ikad ikakvim sportom, ako ne racunam lastis iz djetinjstva, ali sam izdrzljiva, jaka i mogu dobro povuci![]()
Ali važno je ako si samoj sebi lijepa takva kakva si, boli te cosak za druge, samo uzivaj draga MOJA punim plućima u životu, hrani..
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Ta LCHF prehrana nije dijeta, nego se totalno mijenjaju prehrambene navike, i zvuci super, da se izbaci sve slatko, ugljikohidrati, rafinirana ulja itd. Samo sto ja mislim da si covjek nekad treba dat oduska pa pojest sta hoce. A i zbog toga sto ima dosta masti i kao ne brojis kalorije, mislim da treba neka fizicka aktivnost ako hoces smrsavit.
Moja mama fino kuha al kod nje je uvijek nekakvo tijesto, krompir, sve na suncokretovom ulju, pa kolaci ovo ono...doduse tata je kriv djelomicno jer on ne voli probat nista novo
Ona bi jadna mozda nesto i mijenjala da je on malo drugaciji. Mislim da vecina ljudi ovdje ima takvu ili slicnu prehranu, a ako se ne kreces puno na takvoj prehrani se lako debljas. Ja si kazem da cu probat drugacije kad se preselim u svoj stan, vidjet cemo
Vise zbog zdravlja nego izgleda, jer stvarno jedemo hrpu toga sto je nezdravo
Moja mama fino kuha al kod nje je uvijek nekakvo tijesto, krompir, sve na suncokretovom ulju, pa kolaci ovo ono...doduse tata je kriv djelomicno jer on ne voli probat nista novo

somehow I manage
- spacebound
- Urednik foruma
I moj muz je em veliki gurman, em rob navika, i ovako ja mu ponekad provucem kroz usi ponesto o stetnosti hrane kakvu jedemo, ulja, secer, tijesto, a on me pobije kontraargumentima.Ja i sto bih nesto mijenjala, mogla bih promijenit samo svoj jelovnik, a onda bih posustala jer bi on i dalje jeo isto.Mada i ja i nisam spremna na tako radikalan rez kao sto je totalno ukidanje svih zitarica, svih slatkisa, ne okusiti krompir, grasak
onako ja sebi mijenjam odavno pomalo, da ne sokiram organizam.A djeca su posebna prica 

- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Moj čoek nije baš toliko težak u tom smislu, on voli svašta probat. Njegovi su dosta otvoreniji za skuhat i probat nove stvari, a imaju dosta zdraviju prehranu jer imaju svoj vrt, blizu su mora i rijeke pa nabavljaju svježu ribu, svako malo nešto nabace na gradele...
Al je picajzla i pomalo snob i svašta mu smeta, npr. kruh je od jučer i on će reć da je to suho sigurno, a ja uzmem kruh i kruh normalan i onda mu kažem da šta izmišlja i da jede
I dosta je naviknut na domaće, svježe, što mi ovdje nemamo baš uvijek, iako se trudimo nabavit koliko možemo, al neusporedivo je to.
Uglavnom jest će šta mu se skuha
Al je picajzla i pomalo snob i svašta mu smeta, npr. kruh je od jučer i on će reć da je to suho sigurno, a ja uzmem kruh i kruh normalan i onda mu kažem da šta izmišlja i da jede

Uglavnom jest će šta mu se skuha

somehow I manage
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9654 times
- Been thanked: 11392 times