70 % stvari se ne sjećam tako da vam ne mogu ništa konkretno reći o samom hotelu i plažama...
jesmo li se ono čak i kupali?

Moderator: Krokodil Behko
Snobovska izjava.
Nije snobovska...
Dokle smo mi Bosnjaci dosli ,da budemo sretni sto placamo usluge u svojo drzavi,svojom valutom.Chloe wrote: 02 Aug 2018, 18:06 Ne volim Makarsku bez obzira na cijenu.
Zadnji put mi se Neum puno više dopao jer sam KM sve plaćala a nisam kusur dobivala u kunama, lijep mi je bio to osjećaj. U svojom državi na obali mora. Ah taj patriotski osjećaj.Zanemarimo dužinu obale.
![]()
Koliko dana?Mutevelija wrote: 02 Aug 2018, 19:21 Kaze kolega sa Ade busom agencijom smjestaj prevoz on zena i djeca njih 4 za 900 KM
Ja isto ne volim gužve. Posebno izbjegavam mjesta gdje ima puno raje iz moje čaršije.Hurija wrote: 03 Aug 2018, 07:26Praktikujem.manja provjerena mjesta mir ,uveče upalim auto i ako mi de ide u vrevu odem
Devet desetChloe wrote: 03 Aug 2018, 00:02Koliko dana?Mutevelija wrote: 02 Aug 2018, 19:21 Kaze kolega sa Ade busom agencijom smjestaj prevoz on zena i djeca njih 4 za 900 KM
Ja sam plaćala 60 eura apartman na Pagu. Imala spavaću, dječiju sobu, kuhinju sa trpezarijom i balkon veliki, plus sam dvoriște sa konobicom i dječijim igralištem dijelila sa Česima.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests