Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mutevelija wrote: 06 Aug 2018, 14:30
Ona je kriva sto je isla sa ozenjenim
Ne, on je kriv sto je varao zenu. Ova zena nije nista kriva, nikoga nije lagala niti varala.
Pa opet - ona je drolja, i ona je kriva
I nije mu dala pare nego posudila, cim ih je trazila nazad. Ili mislis da je neko blesav da pokloni nekome tolike pare?
Prvo njena krivica ne umanjuje njegovu i obrnuto.
Drugo posudila moguce, ili je dala kao poklon pa onda rekla eto haj vrati, ilidaje cak posudila opet nije pljačka.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ne, treba pricati o PRVOM PRAVOM problemu, a to je njegova spremnost da PREVARI zenu. Tu je problem, nije ni druga zena, ni pare.
ON je bio spreman PREVARITI ZENU prije no sto je upoznao ljubavnicu. Ljubavnica je kolateralna steta , osim ako gospodin ne namjerava napustiti porodicu, sto se u ovom slucaju nije desilo.
a on , ozenjen nije kriv jer je varao zenu
Pricamo sad O njoj
Metevelija, ne mozemo pricati iskljucivo o jednooj strani
P.S> negdj sma procitala da si poceo raditi u Brckom znas da sma se tako obradovala , vidjet ces kako zivot dobije pootpuno zdrav i lijep smisao , i posao svakome izbaci gluposti iz glave
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
a on , ozenjen nije kriv jer je varao zenu
Pricamo sad O njoj
Metevelija, ne mozemo pricati iskljucivo o jednooj strani
P.S> negdj sma procitala da si poceo raditi u Brckom znas da sma se tako obradovala , vidjet ces kako zivot dobije pootpuno zdrav i lijep smisao , i posao svakome izbaci gluposti iz glave
E jedino ako se oženi, pa valja čuvati ženu, ženska je to pamet
zloćko tokmak wrote: 06 Aug 2018, 19:39
Mene vise ne moze nista iznenaditi...niciji potezi,ni od koga...
Narocito otkad se potvrdio trac o nasoj poznatoj "knjizevnici"...
koja knjizevnica , ja samo znam Bazdulj od novijih knjizenica
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"