Moderator: VIP
Nekretnine nikad nisu bile jeftinije u BiH, bar na USK na kojem su cijene bile skoro kao u Sarajevu. Tako da možeš jeftino proći... Sretno.navika wrote: 12 Aug 2018, 16:29 Nije trenutno al sam ovih dana zaokupljena mislima o kupovini kuce u Bosni. Pa razmisljam da li cu ikad naci sve sto bi htjela.
A htjela bi da je u nasoj rodnoj carsiji. Da nije bash u gradu, al da nije ni daleko, da nije uz glavnu cestu, al da nije ni daleko, da nije velika ali da nije mala, da ima dosta zemljista (po mogucnosti 3-4 dunuma) al da nije ni skupa![]()
13 godina sam živjela u sarajevu...
Jaaaaoooo sorry pogrešna reakcijaKrokodil Behko wrote: 12 Aug 2018, 20:26
Sarajevo nije malo.
Prvo reci, kuća ili stan?
Drugo reci, ako je stan, koja godina izgradnje, etaža, struktura/kvadratura.
Treće reci, ravnica ili uspon.
Četvrto reci, bliže centru ili neki malo udaljeniji kraj grada.
Peto reci, koju infrastrukturu želiš u blizini/institucije/razne objekte
Ja da tražim, uzeo bih kućerak na kraju grada. Nije mnogo skupo, makar stotinjak kvadrata avlije,
ne smetaju nikakvi stanari, a nije na prometnoj ulici.
Napravi na Modracu i zovi me u goste. Imam radnog kolegu sa Modraca. Lani smo navraćali na kafu kod njegovih ... Dopalo mi se veoma ...Julia-Klara wrote: 12 Aug 2018, 18:18 Nijedno![]()
Brcko najbolje![]()
Ja kad se odlucim vratiti jos cu samo neku vikendicicu kupiti...Mada imamo plac na ModracuMozda tamo sta napravimo
![]()
ja jedva kraj s krajem spajamVeca wrote: 12 Aug 2018, 22:01 ...kanibalce, da ti nisi scepin sin? ......................plaho s parama raspolazes!![]()