Pa, to je opet tvoje misljenje
Ne vidim sta ima da se izvlaci bilo ko kome se tetovaze dopadaju. Uostalom na svom telu ih radimo , ne na tudjem.
Dobro jutro svi
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa, to je opet tvoje misljenje

Dobro veče ...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Cesi su inace jako ljubazni i ljubopitljivi, tako da mi (zene) imamo osjecaj da nas mjerkaju i bare, ali jednostavno su takvi.Chloe wrote: 16 Aug 2018, 15:10Onda sam ja imala "sreću"Julia-Klara wrote: 16 Aug 2018, 14:55 bradonja![]()
JOj, jutros prvi put u Ceskoj, 3 lika u busu da valjaju, pa nisam znala gdje cu gledat![]()
.... na moru sam dijelila sa Česima konobu ui dvorište, dva brata, jedan sa ženom, a drugi rastavljen i njihova djeca, taj rastavljeni baš je zgodan i atraktivan, isto brada modernija al' je previše istetoviran
... zezam se jer me tip cijelo vrijeme mjerkao i bio preljubazan
... čak i na plaži se pojavio ...
![]()

Moguće.Julia-Klara wrote: 17 Aug 2018, 18:45Cesi su inace jako ljubazni i ljubopitljivi, tako da mi (zene) imamo osjecaj da nas mjerkaju i bare, ali jednostavno su takvi.Chloe wrote: 16 Aug 2018, 15:10Onda sam ja imala "sreću"Julia-Klara wrote: 16 Aug 2018, 14:55 bradonja![]()
JOj, jutros prvi put u Ceskoj, 3 lika u busu da valjaju, pa nisam znala gdje cu gledat![]()
.... na moru sam dijelila sa Česima konobu ui dvorište, dva brata, jedan sa ženom, a drugi rastavljen i njihova djeca, taj rastavljeni baš je zgodan i atraktivan, isto brada modernija al' je previše istetoviran
![]()

bezveze sto se otac skida pred kcerkom(presvlaci cuna visi) i kcerka sunca bez grudnjaka pred ocem do mene bili na moru a kcerki oko 17 godina uglavnom ludi su cesiJulia-Klara wrote: 17 Aug 2018, 18:45Cesi su inace jako ljubazni i ljubopitljivi, tako da mi (zene) imamo osjecaj da nas mjerkaju i bare, ali jednostavno su takvi.Chloe wrote: 16 Aug 2018, 15:10Onda sam ja imala "sreću"Julia-Klara wrote: 16 Aug 2018, 14:55 bradonja![]()
![]()

sta je reci