spacebound wrote: 18 Aug 2018, 05:24
Julia-Klara wrote: 17 Aug 2018, 19:46
To sto mi imamo problem sa svojim tijelom, nije njihov problem.
Ne vidi otac svoje 17ogodisnju kcerku tvojim ocima pa d amu se cuna dize na nju, nego ti
"Zene" su mojoj mami prigovarale jer se skine u kupaci kostim pred svekrom

De ba... Ne treba pretjerivati
Izvini, julia ali ovo sto Rum napisa stvarno nije normalno.Jesi se ti kad skinula pred svojim ocem, jesi li ikas vidjela njegovu pisu.Nisi jelde?Zato sto nije normalno.Nije to problem sa tijelom vec pristojnost i zdrava doza srama koju svako treba da ima.Ipak mi nismo zivotinje iako se sve vise ljudi tako ponasa.Neke stvari nisu i nikad ne treba da se prihvate kao nesto normalno.Cuj da sam se nekad pred ocem skinula, ili on preda mnom

I jos da mi neko laze da je to normalno
Jutro
Nisam vidjela cunu moha tate, i ne namjeravam. A i da jesam, ne vjerujem da bih pomislila na sex s njim
E sad, skoro gledam dokumentarac o nametanju monogamije covjeku (kao rasi), koja ustvari i nije prirodna za ljude, s razlogom jer smo postali od majmuna, i gledamo te iste majmune samo kako nama odgovara. Zasto osvrt na ovo - pa jer od postanka do nekih cih godina nismo bas ni koristili odjecu, osim da se zagrijemo kad je hladno. Jos uvijek u svijetu imamo plemena koja sasvim "ogoljeno" zive, roditelji sa djecom, djeca sa svojom, i tako dalje.
Problem je sto nama nije normalno nista sto nije kao nase - i da, nije ni meni normalno jer gledam iz ovog naseg ugla, ali da mi ne bi prebacili kako spominjem neka zaostala plemena - sta je sa nudistima? Jesu li zaostali ili ne daju odjeci da ih sputava na plazama? Meni je poprilicno neprihvatljivo , ali ko sam ja da osoporavam golotinju?