TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1664 times
Been thanked: 3157 times
Status: Offline

Re: 10 milijuna pregleda: Mace počele fajt, pas riješio problem po kratkom postupku

Post by Mutevelija »

Mala_Mu wrote: 17 Aug 2018, 23:20 Necu da otvaram, odose mi dragocjeni megabajti :ooo
:ples ekonomista
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24571 times
Been thanked: 6394 times

Re: Koje greške su se napravile u BiH iza rata su bile značajne za današnje probleme?

Post by Veca »

...nitko ni rijec o greskama! ...hocete da tema propadne! :ccc
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3921 times
Been thanked: 2952 times
Status: Online

Re: Koje greške su se napravile u BiH iza rata su bile značajne za današnje probleme?

Post by Pasaga »

Veca wrote: 18 Aug 2018, 11:52 ...nitko ni rijec o greskama! ...hocete da tema propadne! :ccc
... jok ...
svi su gresni .....

:remzo :dead
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14601 times
Been thanked: 10087 times

Post by Julia-Klara »

Prva greska je sto tebe Halisko nisu jos prije rata naucili maternji jezik :valja
Tema o BiH imas mali milion, i o greskama, i o mogucnostima, tako da je tvoja jos jedno presipanje iz supljeg u prazno.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

najveca je greska sto su mene primili u sarajevo
🐽
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14601 times
Been thanked: 10087 times

Post by Julia-Klara »

Nije tebe niko primio, ali te ne mogu istjerati :valja
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!

Post by Veca »

Pasaga wrote: 18 Aug 2018, 11:56
Veca wrote: 18 Aug 2018, 11:52 ...nitko ni rijec o greskama! ...hocete da tema propadne! :ccc
... jok ...
svi su gresni .....

...za mene je najvecu gresku, kardinalnu, napravio alijica balijica, sto je potpis'o dejtonski nesporazum! :djed ..................sto sam starija, a i sve sto duze posmatram stanje dole, pa bolje bi bilo da je nema (drzave), nego sto je takva! :ćitire
Haliskos84
Na probnom
Na probnom

Post by Haliskos84 »

Veca wrote: 18 Aug 2018, 12:20
Pasaga wrote: 18 Aug 2018, 11:56
... jok ...
svi su gresni .....

...za mene je najvecu gresku, kardinalnu, napravio alijica balijica, sto je potpis'o dejtonski nesporazum! :djed ..................sto sam starija, a i sve sto duze posmatram stanje dole, pa bolje bi bilo da je nema (drzave), nego sto je takva! :ćitire
Kakvu alternativu je imao Alija Izetbegović da nije potpisao dejtonski sporazum? Da to nije uradio rat bi dalje trajao i ne bi opet BiH bila cjelovita jer su jače snage od njega ko SAD bili protiv oslobođenja Banja Luke, istočne hercegovine i posavine. Bili ti bilo rađe da je potpisao Owen-Stoltenberg-Plan 1993 godine u kojem se legalizira agresija na BiH, podjela naše zemlje u tri komada sa najvećom i najboljom nagradom za etničko čišćenje?
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

...i ovako nemate nista osim 3 tora, onda su ih i tada mogli zacementirati, ne bi toliki narod izginuo!
Podrinjac
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Podrinjac »

Hajmo ići malo dublje u historiju BiH, u vrijeme Jugoslavije.
Po meni najveći krivac ovakve Bosne je Tito. Zbog čega?...
Zbog toga što je svakom dao državu, Srbima Srbiju, Hrvatima Hrvatsku, Slovencima Sloveniju, Makedoncima Makedoniju. A Bosnu potpisao kao državu Srba, Hrvata i Muslimana i Bosnu je postavio da u njoj gradimo to neko jedinstvo. De ba... Bosnu potpisao kao državu sva tri, i to zaračena, naroda. I da u tim okolnostima imaš stabilnu državu?
I za ovo današnje stanje ne možemo kriviti samo Dayton, Aliju i Ameriku. Nisu nam oni nametnuli Srbe i Hrvate, već najvrću krivicu trebamo preusmjeriti prema Titi i tim ondašnjim komunistima.
Kao što sam rekao u prvoj tezi to je jedna od najvećih problema danasnje Bosne. Hoće li se to skoro riješiti, to ne vjerujem. Zapali smo gotovo do nemogućnosti rješavanja.
Haliskos84
Na probnom
Na probnom

Post by Haliskos84 »

Veca wrote: 18 Aug 2018, 22:28 ...i ovako nemate nista osim 3 tora, onda su ih i tada mogli zacementirati, ne bi toliki narod izginuo!
Ja stvarno ne razumijem kako neko ovo može da napiše. Ovo su komentari stranaca koji poklonjavaju bezmisleno matičnu zemlju na lopove. Živite li vi uopšte u BiH? Neki narod nije izginuo u ratu bezveze kao naprimjer pripadnici ARBiH koji su dali svoje živote za nezavisnu i slobodnu BiH(to neko ko vi sigurno ne može da razumije). BiH i danas postoji zato što je Alija potpisao dejtonski sporazum. Da je Alija čuo na vas i potpisao Owen-Stoltenberg-Plan ja bih kao prvi protiv toga protestirao jer bih za skoro svakih 30km u podijenoj BiH bio pitan za pasošom iako je to moja matična zemlja u kojoj imam pravo da se kretam kuda hoću.
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3921 times
Been thanked: 2952 times
Status: Online

Post by Pasaga »

Drug....
... pomalo se gubis ....
@PODRINJAC,je napisao nesto iz cega bi se moglo razradit neka nit....
Moras imat na umu,Tile je Bosance/Bosnjake/Muslimane ,na zive jade priznao tek 74-te.....
Burna godina.
To je bila neka prekretnica,upaljac .....
Pokusaj dalje....sam ...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 22 times

Post by Nice try »

Haliskos84 wrote: 19 Aug 2018, 00:49
Veca wrote: 18 Aug 2018, 22:28 ...i ovako nemate nista osim 3 tora, onda su ih i tada mogli zacementirati, ne bi toliki narod izginuo!
Ja stvarno ne razumijem kako neko ovo može da napiše. Ovo su komentari stranaca koji poklonjavaju bezmisleno matičnu zemlju na lopove. Živite li vi uopšte u BiH? Neki narod nije izginuo u ratu bezveze kao naprimjer pripadnici ARBiH koji su dali svoje živote za nezavisnu i slobodnu BiH(to neko ko vi sigurno ne može da razumije). BiH i danas postoji zato što je Alija potpisao dejtonski sporazum. Da je Alija čuo na vas i potpisao Owen-Stoltenberg-Plan ja bih kao prvi protiv toga protestirao jer bih za skoro svakih 30km u podijenoj BiH bio pitan za pasošom iako je to moja matična zemlja u kojoj imam pravo da se kretam kuda hoću.
A šta smo dobro dobili dejtonskim?
Osim što je tada njime zaustavljeno ratno ludilo.
Zar ne misliš da nam je, u ovom periodu poslije rata, donio više zla nego dobra?
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!

Post by Veca »

Haliskos84 wrote: 19 Aug 2018, 00:49

...nemoj da te ebe alija! .......................zali boze naroda i mladosti, sto je izginula!
Trebinje!!
Sitna buranija
Sitna buranija

kako da se osvetim Emini sto nikad nije htela da se pozdravi sa mnom?

Post by Trebinje!! »

Toliko puta je prosla pored mene bez pozdrava...a sa onim klosarima i propalitetima hoce uvijek da se pozdravi,nasmije i poljubi
Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1610 times
Been thanked: 1456 times

Re: kako da se osvetim Emini sto nikad nije htela da se pozdravi sa mnom?

Post by Tokmak »

Pjevaj joj ispod prozora Eminu od Alekse Santica... :ovaj
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

Gora i ja budala sto te shvatih ozbiljno :grana :DD
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

Pazi samo da ne iskusis kako se Krokodil sveti :ooo
Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1610 times
Been thanked: 1456 times

Post by Tokmak »

Trebinje!! wrote: 19 Aug 2018, 11:36 Toliko puta je prosla pored mene bez pozdrava...a sa onim klosarima i propalitetima hoce uvijek da se pozdravi,nasmije i poljubi
Ma zapravo,baci i njoj bombu preko balkona u stan... :ideja
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6706 times

Post by greeneyes »

Reci joj cao Sabina
Samo sabura
Post Reply

Return to “Pričaona”