NE osuđujem, samo mi smeta izvrtanje i opravdavanje onoga sto je nemoralno.statebriga wrote: 23 Aug 2018, 18:46ne pises o sebi i svojoj odluci, to nisma ni komentarisala, radi sto hoces, tvoj zivot, tvoje odlukeMutevelija wrote: 23 Aug 2018, 18:42Ne razumijem zasto ti dozivljavas odluku kao problem kad neko nece takvu zenu /muskarcastatebriga wrote: 23 Aug 2018, 18:41naravno da mi je prihvatljivo, dvije osobe su dovoljno odrasle i ulaze u brak sa razlicitm zivotnim iskustvima , a to njima nije problem, no n erazumijem, zasto ti njihovu odluku dozivljavas kao problemMutevelija wrote: 23 Aug 2018, 18:38 Dakle tebi je normalno da cura koja se ishandrala koja je prosla kroz sito i reseto se uda za momka koji nije?![]()
![]()
![]()
ja ne razumijem zasto ti analiziras, osudjujes tudje zivotne odluke![]()
Kad neko krade on je kradljivac i on ostaje cijeli zivot kradljivac, kad neko laze on je lazov, nastavi niz.
Dakle sta mene briga sto je neko kradljivac ne treba kradljivca osuđivati ne treba se mijesati.
Ovde se radi o pitanju moralnosti.
A ne o tome jel zensko ili musko. Iskljucivo o moralu koji je poljuljan kod osobe koja je imala sex prije braka.
E sad koji mora nisu ni svi morali isti.