Moderator: VIP
Cvrle, ne roncajCvrle wrote: 29 Aug 2018, 15:19 Dobar dan Gara
Sjoooojjjjj... ovih pola sata vazda prolazi najsporije... A i ja blenta nikako da naucim razvlaciti posao, da popunim ono svih 8 sati...![]()
Da tio ja prebacim ove svoje papire kad si taklo horna za raditi?Cvrle wrote: 29 Aug 2018, 15:19 Dobar dan Gara
Sjoooojjjjj... ovih pola sata vazda prolazi najsporije... A i ja blenta nikako da naucim razvlaciti posao, da popunim ono svih 8 sati...![]()
Moram malo
Ne'am vremena moram kuci
Da si ranije rekla...sad ce ona kidnuti
Hvala Nice
Pogresna reaksn...
Idiot zena, predavala je ona meni, na popravni me oborilaVeca wrote: 29 Aug 2018, 18:01 ...eh, i meni se gade takve stvari i takvi ljudi, k'o da su uhvatili boga za qratz, tbj...seljaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Samo u jednoj ustanovi overavaju apostillom?spacebound wrote: 29 Aug 2018, 17:55 ...da jedva cekam preci granicu, J - E - D - V - A. U ovom uzasu od "drzave" nista ne mozes dok ne potrosis kilometar zivaca, i ne ispijes po tri table sto lijekova za smirenje sto analgetikaPisala sam vec da sam mislila da cu u ponedjeljak dobit taj apostille, pa odmah odnijeti na prevod i vec danas mozda poslati to sve u Njemacku...ali ne, O NE! Dame i gospodo, ovo je Bosna i Hercegovina, dobro dosli
Odem danas nakon dva j.... dana ponovo u skolu po tu j..... potvrdu za taj j..... apostille pecat, i gospodja j..... direktorica nije htjela da potpise.Zamislite!Nije htjela!Ne da joj se, da li ce sutra pitanje je.Ja danas u 2 sata u skoli,a nje nema o'sla, zaboli je!Fuj!
Jedva cekam samo da predejm granicu, maksuz cu samo pljunut na ovu stranu!Fuj!
Bijesna sam, i ne pusta me, evo satima!